Wat Is de volgende beste Tablet na de iPad?

Wat Is de volgende beste Tablet na de iPad?


Hoewel de iPad een indrukwekkende 40 procent marktaandeel tablet computer vanaf mei 2013 heeft, een aantal goed uitgeruste en goed beoordeelde concurrenten vindt u op de hielen te happen. Producten van Sony, Microsoft, Google en Samsung zijn ook uitgerust met de iPad, en velen hebben specificaties die die van Apple's tablet juggernaut overtreffen.

Sony Xperia Tablet Z

Sony's Xperia Tablet Z is een krachtige tablet computing apparaat dat nabbed de hoogste vlek op Tech Radar's lijst van beste tablets. Het apparaat draait op het Google Android besturingssysteem. Het beschikt over een 10.1-inch touchscreen display met een resolutie van 1.200 door 1,920 pixels. Sony voorziet de Xperia Tablet Z met een 1,5-GHz quad-core-processor, 2GB RAM, 16GB interne opslag en een 8-megapixel camera met video 1080p, touch-focus en geotagging. Het apparaat beschikt over cellulair en Wi-Fi mogelijkheden, Bluetooth, GPS en een 6.000-mAh batterij.

Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 is een Android-powered tablet opgenomen door de CNET en Laptop websites op hun lijst van de beste tablet-computers. Het apparaat beschikt over een acht-inch touchscreen display met een resolutie van 1280 door 800 pixels. Hij wordt aangedreven door een 1,6-GHz quad-core processor gecombineerd met 2GB RAM. Het apparaat beschikt ook over maximaal 32GB aan boord opslag, een geheugenuitbreiding van microSD, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, een vijf-megapixel ingebouwde camera met autofocus en een 4.600-mAh batterij.

Google Nexus 7

Google's Android-powered Nexus 7 tablet gerangschikt derde op Tech Radar's lijst van beste tabletten, landing een plek onder de iPad en twee onder de Xperia Tablet Z. Het apparaat is gebouwd rond een zeven-duim touchscreen display met een resolutie van 1280 door 800 pixels. Google outfits de Nexus 7 met een quad-core processor, 1GB van RAM en 32 GB aan boord opslagruimte. Google verkoopt cellulair en Wi-Fi-versie van de Nexus 7. Extra eigenschappen van het apparaat omvatten een paar digitale camera's, Bluetooth, GPS en een 4,325-mAh batterij.

Microsoft Surface

Microsoft verkoopt twee versies van het oppervlak: één running Windows 8 en een running Windows RT. Laptop gerangschikt de oppervlakte in de buurt van de top van de lijst van beste iPad alternatieven. Kenmerken van de basisversie van het oppervlak zijn een 10.6-inch touchscreen display, quad-core NVIDIA Tegra 3 processor, 64GB aan opslagruimte en 2GB RAM. Een bijgewerkte versie van het apparaat beschikt over een Intel Core i5 processor, 4GB van RAM en 128GB aan opslagruimte. Aanvullende kenmerken van beide versies zijn een microSDXC groef van de geheugenkaart, digitale camera, Wi-Fi en Bluetooth 4.0.