Wat Is de Surveyor Client op HP Computers?

Wat Is de Surveyor Client op HP Computers?


De Surveyor-Client gevonden op sommige HP computers is onderdeel van de Verdiem Surveyor power managementsysteem. Hoewel opgenomen als een onderdeel van HP Client Management oplossingen voor commerciële systemen, wordt de software geproduceerd door de Verdiem Corp De client-software is slechts een gedeelte van het programma, waarmee de controlerende beheerder toegang tot de Surveyor functionaliteit over veelvoudige machines. Met behulp van de software vereist een vergunning gegeven exemplaar, en het gebruik ervan wordt beheerd door de netwerkbeheerder.

Client Management oplossingen

HP's Client Management Solutions suite is een verzameling van programma's beschikbaar voor HP commerciële systemen. Deze omvatten software zoals de Client Configuration Manager voor toezicht op en het extern beheren van netwerksystemen hardware- en softwareconfiguraties, de Altiris beheersuite voor probleemoplossing en implementeren oplossingen, en de Microsoft Systems Management Server voor softwaredistributie en beheer. Onder de beschikbare producten is Verdiem Surveyor, waarmee beheerders de energiekosten voor een computernetwerk minimaliseren.

Surveyor doel

Surveyor houdt spoor van hoeveel energie elke clientsysteem is gebruik, en werkt te houden de totale energiekosten van een computernetwerk lager. Verdiem beweert te verminderen de energiekosten van het nut van het runnen van een computernetwerk met ongeveer 30 procent. Het programma bereikt dit doel door het automatiseren van tijden van lage macht en het beheer ervan rond gebruikersactiviteit.

Surveyor gebruik

Surveyor draait op een client/server architectuur. Elke client machine heeft een Surveyor-clientprogramma dat verslagen van de energiestatus van het systeem en opdrachten ontvangt. De server controlesoftware, beheerders ontvangen verslagen over energieverbruik en beleid voor clientcomputers hoe macht kunt instellen. Het programma keurt scripts via JavaScript en VBScript. Het programma draait op de achtergrond op clientcomputers, en vereist geen regelmatig gebruik door de eindgebruiker.

Functies

Naast haar kernfuncties voor energiebeheer bevat Surveyor een aantal andere functies die de beheerde systemen soepel te houden. Landmeter kan automatisch opslaan geopende documenten alvorens deze systemen in lage energietoestanden plaatsen, automatisch wakker systemen voor upgrades terwijl ze niet in gebruik, en integreren met bestaande Windows energiebeheerschema's.