Wat Is de Replay AV?

Replay AV, onderdeel van de Replay vangen Suite van Applian, registreert live en gearchiveerde streaming internetradio en TV, uit streams opgemaakt als Windows Media, Real, Quicktime, flits en MP3 bestanden. Het programma bevat functies die vinden van streaming media en audio en video-opnamen van websites. U kunt ook het programma voor het opnemen vanaf externe bronnen.

Replay Media Guide

Als een regelmatig bijgewerkte compendium bevat de Replay Mediagids meer dan 1300 Internet radio shows, 6.500 radiostations, 97.000 podcasts en 400 Internet TV-zenders vanaf eind 2011. Wanneer u een programma uit de gids kiest, wordt de show van informatie, met inbegrip van de naam en de planning, automatisch toegevoegd aan de Replay AV. Ook kun je kiezen welke indeling wordt het bestand opslaan op uw computer en kan de opname splitsen in meerdere bestanden op basis van de lengte.

Replay URL Finder

De Replay URL Finder kunt u opnemen streaming audio en video van websites die niet in de Media Guide. U kunt het ook gebruiken om streaming media downloaden van sites zoals YouTube of Google Video. Als u de URL-Finder, u om de functie te activeren, open een webbrowser en navigeer naar de locatie van de streaming media. Wanneer de media speelt, de URL-Finder uitgepakt in de URL van de stream en kun je als een streaming bron toevoegen aan Replay AV.

Andere bronnen

Replay AV registreert ook uit niet-streaming bronnen, met inbegrip van uw luidspreker-uitgang, microfoon of de line-in-aansluiting op een geluidskaart van de computer. Hebt u een abonnement bij online streaming services van Sirus of XM satellietradio, kunt u de Replay AV te melden in de service en de record die een specifiek kanaal live of op een gepland tijdstip of dag. Het programma wordt gesplitst en converteert opgenomen streams zo nodig.

Compatibiliteit

Replay AV is compatibel met Windows 2000, XP, Vista en Windows 7. Als u een Mac gebruikt, en een virtuele installatie van een van deze versies van Windows hebt, wordt het programma uitgevoerd op uw computer. Een demoversie van Replay AV op de website van Applian beperkt u tot vijf minuten van gestreamde audio of 5MB van streaming video opname.