Wat Is de optimale bitsnelheid en resolutie voor het rippen van Video-bestanden?

Wat Is de optimale bitsnelheid en resolutie voor het rippen van Video-bestanden?


Er zijn een grote verscheidenheid van opname-apparaten op de markt, elk met wat zij beschouwt als de best beschikbare methode voor het opnemen van video in een resolutie en bits tarief dat is prettig voor de consument. Er zijn ook een groot aantal afspeelapparaten alsmede een scala aan afspelen resoluties en bitrates. Matching van het opslagmedium naar het afspeelapparaat vaak gaat converteren van de video, die kan betekenen rippen van de video van de bron om te converteren voor spelen. Voor de beste weergave resultaten, hoewel, u hebt de beste bitsnelheid en resolutie te gebruiken voor het rippen van de bestanden te bepalen.

Bitsnelheid gedefinieerd

De bitsnelheid van een FLV-bestand is de hoeveelheid videogegevens per seconde aan de kijker voorgesteld. Dit bedrag is meestal gewaardeerd in Kbps, die het aantal kilobits gegevens stroomsgewijs verzonden via het systeem voor elke seconde van video is. Hoe hoger dat het bestand de bitsnelheid is, hoe meer gegevens die het systeem beschikbaar voor de visuele weergave heeft. Hogere bitsnelheden kunnen leiden tot een betere beeldkwaliteit, maar hebben ook een hogere kosten in opslagruimte.

Resolutie gedefinieerd

De resolutie van een videobestand is het aantal pixels in het bestand weergeven. Bijvoorbeeld, verschijnt een resolutie van 320-door-240, 320 horizontale pixels bij 240 verticale pixels. Hoe hoger de resolutie hoe meer details in het video bestand weergeven kunt, maar ten koste van de bestandsgrootte. Invullen van de details voor grotere resoluties vereist dat grotere bitsnelheden gebruikt worden.

Bepalen van de bron en de bestemming bitrate en de resolutie

Voordat u over een optimale bitsnelheid en resolutie voor een bestand beslissen kunt, moet u weten de oorspronkelijke bitsnelheid van het bestand en resolutie, evenals de maximale bitsnelheid en resolutie dat het weergaveapparaat staat weergegeven: is. Er zijn een aantal manieren om de instellingen te bepalen, maar de beste methode is meestal contact op met de fabrikant van het apparaat gebruikt voor de registratie van het bestand en het afspeelapparaat. Als alternatief, enkel controleert u de eigenschappen van het bestand zelf om te bepalen van de bitsnelheid en resolutie voor conversie.

Optimale instellingen voor rippen

Zodra u de bron- en doeladressen bedragen hebt, kunt u de optimale instellingen bepalen voor het rippen van de video. U kunt alleen de video tot de weergave bitsnelheid en resolutie weergeven. Het rippen van de video een hoger dan dit maximum een afval is, zoals de extra gegevens zullen niet worden gebruikt in het proces van de weergave. Je moet ook blijven zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke instellingen van de video mogelijk. Vele weergaveapparaten zal upconvert videobestanden, lage resolutie bestanden bij een hogere resolutie weergeven. Dit vermogen upconverting betekent kunt u genieten van het spaargeld van de ruimte van een kleiner bestand met in de buurt van dezelfde resolutie als het origineel.