Wat Is de levensduur van een USB Flash Drive?

Wat Is de levensduur van een USB Flash Drive?


Overdracht van gegevens kan een belangrijke rol spelen in persoonlijk en zakelijk gebruik. Veel apparaten momenteel op de markt om te helpen met deze taak. Een USB-flashstation is een dergelijk apparaat en typisch biedt een minimum aan gegevens bewaren levensduur.

Definitie

Een USB-flashstation is een flash-geheugen-opslagapparaat of een apparaat dat gebruikmaakt van de computer-opslagtechnologie die kan worden gewist en opnieuw geprogrammeerd, met een USB (Universal Serial Bus)-interface. Een USB stelt communicatie tussen verschillende apparaten en een computer of de hostcontroller.

Functie

USB-flashstations bevatten een Printplaat, die draagt de schakelingselementen, en een USB-aansluiting, geïsoleerd door een metaal, kunststof of rubber geval. Een USB-flashstation meestal maakt een verbinding via de USB-poort op een computer en trekt haar macht uit de USB-aansluiting. USB schicht rijdt in een vergelijkbare functie op een vaste schijf functioneren en zodat gegevens kunnen worden overgedragen van de ene machine naar de andere.

Levensduur

Een USB-flashstation bevat een silicium chip, die niet-vluchtig geheugen huizen. Non-volatile geheugen vereist geen krachtbron te houden van opgeslagen gegevens, waardoor een USB flash drive te behouden geheugen ten minste 10 jaar of langer.