Wat Is de juiste HTML-code voor het maken van een tekstgebied?

Gebruik tekst netnummer op een website heeft vele voordelen--ondanks zijn stilistische nadelen (het lettertype niet kan worden aangepast of uitgebreid), een onbeperkte hoeveelheid tekst, waardoor hij ideaal is voor het weergeven van grote stukken tekst in een klein deel van een website kan bevatten. Het netnummer van de tekst kan ook worden gewijzigd om te voorkomen dat het kopiëren of bewerken, vermindering van de onwettige herverdeling naar andere websites.

HTML-Code

De eenvoudige HTML maken een tekstgebied is < textarea rijen = "" cols = "" > alle tekst hier invoegen < / textarea >. Volgens «««W3Schools.com verandert de opdracht rijen de lengte van het tekstgebied; invoegen een willekeurig geheel getal tussen de haakjes om te vergroten haar lengte. De "cols"-opdracht wijzigt u de breedte van het tekstgebied, die kan worden veranderd door het invoegen van een geheel getal tussen de haakjes. Om tekst te maken verschijnen, in plaats van "elke tekst hier invoegen" tekst invoegen.

Wijziging van de tekst

De tekst die in het tekstgebied wordt weergegeven kan worden verwijderd of bewerkt door iedereen bezoeken van de website. Als u wilt voorkomen dat tekst verwijderen of bewerken, invoegen de opdracht readonly = "readonly" na het commando "cols". Bezoekers kunnen nog steeds Klik in het tekstgebied en markeer de tekst, maar ze niet bewerken of verwijderen.

Kopiëren van preventie

= "Uitgeschakeld" volgens Quack, het invoegen van uitgeschakeld nadat de opdracht "kolommen" in plaats daarvan wordt voorkomen tekst bewerken dat, verwijderen en markeren. Dit is handig voor het voorkomen van mensen uit de tekst elders kopiëren en plakken. Het zal niet werken als gebruikt in combinatie met de readonly = "readonly" commando, echter.

Beperkingen

Hoewel de tekst kan worden gewijzigd om te voorkomen dat bewerkt of kopieert, het lettertype kan niet worden aangepast--het alleen weergegeven in het standaardlettertype van de Courier. Lettertype van de tekst kan worden aangepast als deze weer te geven in een HTML-tabel, echter, hoewel het is niet mogelijk om te voorkomen kopiëren of bewerken.