Wat Is de iPad App voor de Stylus Pen?

Wat Is de iPad App voor de Stylus Pen?


Hoewel de iPad van Apple niet met een stylus komt, is het een populaire aftermarket-accessoire. Er zijn niet alle apps die specifiek een stylus vereist, maar kunstenaars en grafisch ontwerpers die schilderen en tekenen in het algemeen liever een stylus omdat het geeft hen een betere controle dan het gebruik van een vinger. Als u wilt dat handgeschreven notities maken op een iPad, kan een stylus ook een voordeel om dezelfde reden.

Apps voor schilderen, schrijven en tekenen

Sommige van de meest populaire apps voor de iPad zijn ontworpen voor tekenen, schilderen en doodling. Procreate is bijvoorbeeld ontworpen met schilderen en tekenen in het achterhoofd. Andere apps, zoals door FiftyThree en bamboe papier, zijn virtuele laptops, ontworpen voor het schrijven van notities met de hand en tekening of schilderij. Er zijn ook apps die zijn ontworpen om uw handschrift herkennen en converteren naar tekst. Deze kunnen profiteren van uw met een stylus in plaats van een vinger.

Andere Apps

Zodra je aan een stylus voor de tekening of het maken van aantekeningen wennen, kan je dat het is ook nuttig voor andere apps. Het einde van een stylus is meestal kleiner dan een vinger, zodat het kan u meer precisie. Bijvoorbeeld, vinden sommige mensen het moeilijk om te typen op de iPad van virtueel toetsenbord omdat de sleutels vrij klein-- en zelfs kleiner in portret-modus zijn. Met een stylus te boren van één toets tegelijkertijd wellicht sneller en minder frustrerend dan gebruikend uw vingers. Games en andere apps die gebruik maken van kleine besturingselementen kunnen ook profiteren van een stylus. Ook, als je het type persoon die niet van vingerafdrukken op het scherm houdt, is een stylus over het algemeen minder slordig, vooral als jonge kinderen betrokken zijn.

Het kiezen van een Stylus

Zolang de stylus is ontworpen voor een iPad, het maakt niet uit welk merk u kiest. Wacom, maakt bijvoorbeeld beide bamboe papier app in de Apple App Store en de Bamboo Stylus. Echter, u hoeft niet te kopen een Bamboo stylus voor het gebruik van app; elke tablet stylus werkt. Belangrijker dan het merk is het selecteren van een stylus die het beste werkt voor jou. Sommige stylus-modellen hebben een rubberen punt aan de ene kant en een balpen anderzijds--een handige combinatie als u nodig hebt om te schrijven op papier van tijd tot tijd. De Nomad componeren Dual-Brush heeft een penseeluiteinde, met haren die lijkt op een penseel, een functie die kan nuttig zijn als u wilt dat een bredere, zachtere touch voor schilderij--vrijwel--op uw iPad.

Wennen aan een Stylus

Met een stylus te trekken op een iPad is niet helemaal hetzelfde als het zetten van pen op papier, zodat u wat tijd om te oefenen met het vergen moet alvorens te beslissen de app, of de stylus, is niet voor jou. De tip van een typische stylus is veel ruimer dan een pen of potlood punt, dus het vinden van de center kan enige praktijk. Een ander ding die u moeten misschien wennen aan is de vertraging tussen het aanraken van het scherm met een stylus en het zien van een teken op het scherm. Wanneer u met een pen of potlood tekent, bent u gewend aan een onmiddellijk resultaat op het papier. Apps nemen slechts een fractie van een seconde voor het verwerken van uw Aanraking, maar het enige oefening kan duren voordat u aan het went.