Wat Is de functie van een USB Flash Drive?

Een USB-flashstation (gebaseerd rond universele dienst-bustechnologie) is een compact, lichtgewicht en micro draagbare apparaat voor gegevensopslag. De toenemende mobiliteit van gebruikers zoals onafhankelijke tech consultants, academici, werken professionals en anderen heeft geleid tot de toename van het gebruik en de populariteit van flash drives. Afhankelijk van gebruik, gebruiker kenmerken en behoeften, kunnen USB-drives worden gebruikt voor verschillende doeleinden.

Overdracht

Een USB-flashstation wordt gebruikt voor het overbrengen van bestanden, documenten, foto's en meer van een desktop naar een flash drive en vice versa.

Bestanden opslaan

Afhankelijk van de kenmerken van het gebruik van gebruikers en opslagcapaciteiten, worden USB-drives gebruikt voor het opslaan van bestanden. Gebruikers kunnen PDF-bestanden, tekstverwerkingsdocumenten, PowerPoint-presentaties en spreadsheets opslaan in 4GB of 8GB flitsaandrijving. Media en entertainment professionals kunnen opslaan grote capaciteit muziekvideo's, TV-soap afleveringen, graphics--rijke foto's en zelfs films in 32GB USB rijdt.

Vervoer gegevens

Een USB-station kan worden gebruikt door werken professionals om gegevens van plaats tot plaats. Academici en anderen kunnen opslaan van hun presentaties en lezingen op USB-drives en hen te gebruiken op locaties elders.

Back-up bestanden

De aandrijving USB kan worden gebruikt om op te slaan belangrijke bestanden, foto's, presentaties en persoonlijke records als een back-up opslagapparaat. Wachtwoord--bescherming functies die beschikbaar zijn op de meeste merk USB flash drives beschermt de integriteit van belangrijke gegevens.

Draagbaarheid

De aandrijving USB, wegens zijn uiterst kleine grootte, compacte specificaties en lichtgewicht kenmerken, is het ultieme draagbare apparaat.