Wat Is de fout van de Exec op mijn PC?

Wat Is de fout van de Exec op mijn PC?


Exec foutmelding kan verschijnen wanneer een uitvoerbaar bestand met de extensie EXE op een probleem stuit of corrupte gegevens waardoor het laden en uitvoeren. Voorbeelden van Exec foutberichten zijn "fatale Exec. Motor fout,"' Compileerfout in verborgen module: AutoExec" en "Excel heeft een fout opgetreden in module excel.exe and will be closed." Exec fouten treden op wanneer een programma met de bestandsnaamextensie van een EXE-bestand op te slaan. Ze worden veroorzaakt door onjuist installeren of verwijderen van software, cookies en tijdelijke bestanden die door een Internet-browser, browserextensies van derden en incompatibele spyware of antivirussoftware van de computer opgeslagen.

Installeren van Software

Elke keer dat u installeren of verwijderen van een programma op uw computer, wijzigt u de PC's register. Als dit gebeurt zonder eerst een herstelpunt te maken of het systeemregister is niet veranderd door de PC wanneer het programma wordt verwijderd, kan het Exec fouten optreden veroorzaken. Dit kan worden opgelost door het downloaden van Microsoft Security Essentials en uitvoeren van het programma (zie bronnen).

Exec Engine-fout

Een uitvoering van de Fatale engine-fout gebeurt wanneer een app toegang probeert te krijgen een Exception-object in een script-engine. Dit gebeurt meestal wanneer de verkeerde apps of programma's zijn toegevoegd aan de lijst van de "Startup items" in het "hulpprogramma voor systeemconfiguratie' van de computer. Dit kan worden opgelost door te gaan naar het menu "Start". Type "MSCONFIG" in het zoektekstvak en druk op "Enter". Het hulpprogramma voor systeemconfiguratie wordt geopend. Klik op het tabblad "Opstarten" naar de "Startup Items" lijst. De programma's en apps weergegeven in de lijst van de Startup Items worden geladen door de computer wanneer deze is ingeschakeld. Klik op de pijl om uit te breiden van de kolom. Bekijk de lijst en een proces van eliminatie allereerst een opstartitem Schakel het vinkje. Start de computer opnieuw en blijven de programma's uitschakelt, totdat de computer wordt opgestart en u niet langer de Exec-fout krijgen. Verwijder de app of programma dat de fout veroorzaakt.

Adobe

Sommige Adobe-gebruikers zal de Exec-fout optreedt wanneer u probeert Microsoft Office of Microsoft Excel uit te voeren. Dit wordt veroorzaakt door de opstartmap van Office of Excel met de Adobe Acrobat PDFMaker-invoegtoepassing sjabloonbestanden Pdfmaker.dot en Pdfmaker.xla. Dit kan worden opgelost door het downloaden van de Adobe PDF-maker updates van Adobe.com of verplaatsen van de bestanden PDFmaker.dot en Pdfmaker.xla uit de map Excel of Office opstarten en in de map Mijn documenten.

Andere oorzaken

Schakel alle de cookies en tijdelijke bestanden van uw Internet browsercache als dit mogelijk de oorzaak van de fout Exec. Een andere oorzaak van de fout is Norton AntiVirus-software. Download updates voor de Norton AntiVirus uit Symantec.com of verwijder de software en download Microsoft Security Essentials, die anti-virus software daarop heeft. Een alternatief is voor het downloaden van een gratis open source anti-virus software zoals Avast! van Avast.nl.