Wat Is de beste manier om haak tot het Internet via mijn telefoon?

Wat Is de beste manier om haak tot het Internet via mijn telefoon?


Het Internet is een geweldig hulpmiddel voor veel mensen. Kinderen kunnen gebruiken voor het spelen van games of voor huiswerk onderzoek. Volwassenen gebruiken het Internet om te communiceren met hun vrienden en familie of om nieuwe vrienden te maken. Het is relatief eenvoudig te verbinden met Internet. Wat je nodig hebt is een Internet serviceprovider zodat kunt u websites bezoeken en toegang tot uw e-mail hebben. De snelste verbindingen zijn via de satelliet-, kabel- en DSL. De beste manier om de verbinding met het Internet via uw telefoon is met behulp van dial-up Internet. Hoewel het is traag, kan elke computer met een telefoonlijn verbinding met het Internet. Plus is het de goedkoopste van de vier.

Instructies

1

Uw inbelmodem verbinden met uw computer. Neem de modem en het verbinden met uw telefoonaansluiting en van de computer modem aansluiting. (De groene jack zegt "Line.") U kunt ook een standaard telefoonsnoer als uw computer niet van een modem voorzien.

2

Zoeken naar externe dienstverleners. Sommige opties omvatten PeoplePC, NetZero en AOL. U kunt ook proberen uw telefoonmaatschappij.

3

Installeren van de CD-ROM die kwam van uw internetaanbieder, indien van toepassing. Soms kan u moet bellen uw serviceprovider het instellen van het Internet via de telefoon. Het geeft u de informatie die u nodig hebt om online te krijgen.

4

Verbinding maken met uw inbel-Internet door te klikken op bureaubladpictogram van de serviceprovider. Zorg ervoor dat dit pictogram op uw bureaublad. Het moet zijn vastgesteld er tijdens de installatie.

5

Moet u wellicht uw computer instellen om een lokale telefoonnummer te bellen. Dit nummer moet u haak tot het Internet. Je hebt ook te maken van een gebruikersnaam en wachtwoord, zodat niemand anders toegang tot uw online account heeft.

6

Verbinding met het Internet zodra u uw accountgegevens hebt. De naam van de gebruiker van uw account is een onderdeel van uw e-mailadres. Zorg ervoor dat zowel uw accountnaam en wachtwoord neer te schrijven zodat u niet het vergeet. Bewaar deze op een veilige plaats evenals.

7

Surfen op het Internet. Voel je vrij om te zoeken op het Internet, bladeren of doe wat onderzoek. Wanneer u klaar bent, klik gewoon op de "X" in de rechter bovenhoek.

Tips & waarschuwingen

  • Overwegen alvorens een Internet serviceprovider, service, prijzen en functies.
  • Zorg ervoor dat uw Internet serviceprovider verbinding is maximaal 56K snelheden.
  • Installeer anti-virus software zodat u niet gevoelig voor aanvallen tijdens het surfen op het web.