Wat Is de bestanden met de extensie. SIG?

Een bestandsextensie is het aantal tekens dat wordt weergegeven na de periode in een bestandsnaam. In sommige gevallen delen niet-verwante soorten bestanden een gemeenschappelijke bestanden met de extensie, dat het geval met de .sig bestanden is.

Identificatie

Een bestand met de extensie .sig is een handtekeningbestand of een Broderbund teken bestand.

Functie

Handtekeningbestanden bevatten informatie die meestal aan de onderkant van uitgaande e-mailberichten wordt weergegeven. Een Broderbund teken-bestand bevat een project bedoeld om te worden afgedrukt met behulp van een professionele printer of plotter voor gebruik als een teken of een poster.

Programma 's

Handtekeningbestanden worden gebruikt door een aantal e-mailprogramma's, zoals Microsoft Outlook en Qualcomm Eudora. Broderbund teken bestanden worden gemaakt door de drukkerij of afdrukken Master, twee softwareprogramma ontwikkeld door Broderbund.

Functies

Handtekeningbestanden meestal bevatten de contactgegevens van de afzender van een e-mail, zoals hun naam, telefoonnummer, functie en bedrijf, en in sommige gevallen gaat gepaard met een favoriete citaat of expressie.

Systemen

Beide soorten .sig bestanden werken op computers met Windows en Mac OS X, maar niet op Linux-gebaseerde machines.