Wat Is de bestanden met de extensie OFX voor QuickBooks?

Wat Is de bestanden met de extensie OFX voor QuickBooks?


OFX staat voor "Open Financial Exchange," een bestandsindeling zo ontworpen dat meerdere programma's toegang krijgen tot financiële gegevens. Intuit, Microsoft en CheckFree de OFX-bestandsindeling gemaakt in 1997 kunnen klanten bank-records overbrengen naar andere software. Ondanks de Intuit eigendom van QuickBooks, het programma biedt geen ondersteuning een rechtstreekse invoer van de OFX bestanden in alle omstandigheden.

OFX Basics

De OFX-standaard is een methode voor het verbinden van u uw records wilt op uw financiële instelling server. Zodra u deze records overbrengt, kunt u werken met hen op uw computer thuis of op kantoor in QuickBooks of andere boekhoudsoftware. OFX bestanden gebruiken XML-codering, die is een taal ontwikkeld voor een online interface. Het kan echter ook worden gebruikt door lokale bestanden en programma's op uw computer. Deze taal code wordt gebruikt om te vertellen de computer hoe de tekst en afbeeldingen in het bestand te lezen, maar alleen als de software wordt gebruikt is geprogrammeerd om te decoderen de XML taal.

Hoe het werkt

Intuit gebruikt twee verschillende vormen van connectiviteit, genaamd "WebConnect" en "DirectConnect," een van die uw bank zodat QuickBooks en Quicken connectiviteit kunt implementeren. Als uw bank heeft deze service instellen en u QuickBooks software hebt, kunt u OFX bestanden downloaden van de bank server en importeer ze in QuickBooks. Echter, de bank software bepaalt de omzetting van de OFX-bestand in een indeling die wordt ondersteund door QuickBooks. Als uw financiële instelling niet dit door Intuit financiële diensten instellen heeft, kan u niet kundig voor toegankelijk een OFX bestand in QuickBooks worden.

Ondersteunde indelingen

QuickBooks ondersteunt bestanden importeren van Microsoft Excel (XLS) en bestanden door lijstscheidingstekens gescheiden waarden (CSV). Programma's die ondersteuning bieden voor OFX rechtstreeks omvatten Mint, Microsoft Money, Moneydance, Sage Accpac en GnuCash. Als uw financiële instelling niet over de juiste ondersteunen om te decoderen bestand OFX in QuickBooks beschikt, moet u wellicht te importeren in een van deze programma's. Van daar, kunt u deze exporteren naar QuickBooks.

Overwegingen

Bestandsindelingen en compatibiliteit veranderen regelmatig, dus altijd compatibiliteit voor uw versie van de software controleren. Als de software van de "Help" bestand of user's guide vertelt niet u welke bestandsindelingen worden ondersteund, neem dan contact op met de fabrikant van de software voor hulp. U kunt ook bestand conversiesoftware die bestandsformaten zoals OFX in de oorspronkelijke indeling voor QuickBooks software overdragen zal vinden. U kunt echter, waarbij de eventuele omrekening, gegevens of beveiliging functies verliezen.