Wat Is de bestanden met de extensie. MHTML?

Wat Is de bestanden met de extensie. MHTML?


Hypertext Markup Language (HTML) is een programmeertaal die wordt gebruikt om de lay-out voor webpagina's maken. Een aantal verschillende bestanden zijn gekoppeld aan HTML-website, met inbegrip van die waarmee de. MHTML bestanden met de extensie.

Identificatie

Een bestand met de. Bestanden met de extensie MHTML staat bekend als een Mime HTML-bestand, een archivering formaat.

Functie

Een bestand met de. MHTML bestandsextensie bevat een kopie van een webpagina die is opgeslagen op de computer waartoe u toegang hebt zelfs wanneer u niet online bent.

Functies

Een. MHTML-bestand bevat niet alleen de tekst van de website, maar alle andere elementen gevonden op de webpagina ook, zoals animaties, afbeeldingen, films of audiobestanden.

Browsers

Een aantal browsers op Mac OS X en Windows-computers kan maken en openen. MHTML-bestanden, met inbegrip van versies 5 en hoger van Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox (met de extensie Mozilla Archive Format is geïnstalleerd) en Opera.

Overwegingen

Een. MHTML-bestand bevat slechts één pagina van een website, zodat geen van de links op de website werken zal als u offline bent. Om toegang tot een aantal verschillende pagina's binnen een website terwijl offline, is het nodig zijn om elke pagina als een afzonderlijk opslaan. MHTML-bestand.