Wat Is ADB Shell wortel voor Nook kleur?

De Android foutopsporing Bridge, of ADB, is een onderdeel van de Android SDK. Deze brug loopt via de opdrachtregel van een computer naar instructies geven een Androïde-gebaseerde apparaat, zoals de Nook kleur. Een ADB shell wortel bestaat uit handmatig laden de Nook kleur wroeten bestanden vanaf uw computer naar de e-lezer. U kunt vervolgens de update om naar gebieden van het besturingssysteem waarmee normaal gesproken niet een normale gebruiker mag uitvoeren.

Android SDK

De Androïde Software Development Kit biedt vele verschillende hulpprogramma's voor toepassing en Android-ontwikkelaars. De SDK is beschikbaar gratis van developer.android.com. Veel verschillende onderdelen zijn opgenomen in deze software, zoals de Android Debug Bridge en ontwikkeling technologie. De SDK werkt ook met apparaat emulators, in het geval je wilde proberen uw inrichten methode op een geëmuleerde Nook kleur in plaats van de echte deal.

Android Debug Bridge Shell

De Android Debug brug, ook bekend als ADB, is onderdeel van de software development kit. ADB bepaalt een terminal shell die root programma's en andere toepassingen om push informatie, gegevens en opdrachten op uw Nook kleur gebruiken. Deze component wordt ook gebruikt voor smartphones, tabletten en andere Androïde-gebaseerde apparaten. U hoeft niet te kiezen ADB installeren op basis van aangepaste, want het is inbegrepen met de voorraad installatie van de Software Development Kit.

Hoekje kleur wroeten

Er bestaan twee primaire methoden van de Nook kleur wroeten. De eerste is een automatische programma dat niet vereist dat u handmatig de Android Debug Bridge gebruiken. De root methode heet Auto-Nooter, maar het is momenteel niet beschikbaar voor de nieuwste firmwarerevisies voor de Nook kleur. De inrichten methode die de ADB shell gebruikt is de handleiding Nooter script. Een ADB shell duwt root bestanden naar de Nook kleur en voert de Flash update. Gedurende deze tijd, de Nook kleur wordt de update en opnieuw is opgestart in het geworteld besturingssysteem.

Voordelen

U bent beperkt tot de Barnes and Noble overlay voor het Android operating system, als u met een voorraad Nook werkt. Wanneer u de Nook door wroeten het openstelt, krijgt u toegang tot gemeenschappelijke Android kenmerken zoals de Android Market. U kunt ook sideload en installeer toepassingen op de Nook kleur, of ze worden verzorgd door het verificatiearchief Barnes and Noble of niet.