Wat heb je nodig voor Voice chat-sessie over Gmail?

Googles Gmail-messaging-dienst, Google Talk, bevat functionaliteit voor voice en video chat, evenals het chatten. Begrijp de technische voorschriften voor de voice-chat functie op uw computer voordat u verbinding probeert te maken. Met Google is verstrekt plug-in voor uw browser, kunt u de vriend u praat, of praat rechtstreeks naar uw contacten, vastleggen van de emotie van de toespraak die vaak in de tekst verloren gaat.

Functionaliteit

Wanneer u laadt contactenlijst uw Google Talk, vrienden met voice chat functionaliteit Toon met een telefoonpictogram naast hun avatar. Indien uw aanbieding blijkt een camerasymbool naast een vriend, die aangeeft van een video-chat functionaliteit. Klik op het telefoonpictogram of videopictogram tot een stem of een video-chat met een in aanmerking komende contactpersoon in uw lijst.

Besturingssysteem en Hardware

Google voice en video chat werkt met Windows, Linux en Mac besturingssystemen. Google biedt een stem en chat plugin voor uw browser. Uw computer moet een functionele microfoon en luidsprekers voor de stem chatfunctie. Wilt u een video-chat, is een webcam vereist om video te vangen. Als u een geïntegreerde webcam niet op uw computer hebt, koop een aftermarket camera voor uw computer.

Browserondersteuning

Google ondersteunt de Chrome-browser voor chatfunctie evenals Firefox op voorwaarde dat het minstens versie 3.5. Safari versie 3 of nieuwer is functioneel en Internet Explorer versie 7 en tot zijn getest om te werken met Google voice en video. Google meldt dat desktop meldingen onbetrouwbaar in Internet Explorer, Firefox en Safari.

Compatibiliteitsproblemen

Google meldt dat er bekende compatibiliteitsproblemen met Mac OS X versie 10.6 Snow Leopard. Gebruikers melden videoweergave fouten met avatars worden getoond en de live videobeelden niet te verschijnen. Het standaard Mac slaap proces is vertraagd door de spraak- en video-chatfunctie ook. Als u Snow Leopard uitvoert, blijft uw Mac's slaap proces verstoord zijn tenzij u de voice en video plugin verwijdert.