Wat doet een SpeedTouch USB?

Wat doet een SpeedTouch USB?


U kunt in de SpeedTouch USB-modem verbinding maakt met een inbel-, digital subscriber line of breedband internetservice. De modem is compact, werkt op een verscheidenheid van platforms en verbindt met een beschikbare USB-poort op uw computer. De SpeedTouch USB-modem ontleent zijn macht aan van de computer USB-poort, waardoor de noodzaak van een externe aggregaat of de voedingskabel.

Modellen en verbindingen

Technicolor SA en Alcatel vervaardiging SpeedTouch USB modems in een verscheidenheid van modellen, zoals de 330, 516 en 546. Elke SpeedTouch USB-modem is geschikt voor de toegang tot slechts één soort internetverbinding--dial-up, ADSL of breedband. DSL- en breedband modellen zijn niet compatibel met inbel-services en vice versa. U kunt een SpeedTouch USB-modem rechtstreeks op een USB-poort of hub--een apparaat dat wordt uitgevouwen het aantal USB-poorten op uw systeem aansluiten.

Installatie

Elke SpeedTouch USB-modem wordt geleverd met een Installatiecd wordt automatisch gestart wanneer u de schijf plaatst. Het installatieprogramma begeleidt u apparaat stuurprogramma laden en krijgt u de SpeedTouch USB-modem verbinden met uw computer. Niet sluit de modem voordat het programma hierom vraagt, omdat uw computer niet al de apparaatstuurprogramma's voor de modem bevatten. Zodra het proces voltooid is, zal het installatieprogramma uw modem testen en prompt u voor steken uw Internet serviceprovider login-gegevens, zodat u verbinding met het Internet maken kunt.

Indicatoren

SpeedTouch USB modems bevatten ook een aantal visuele LED-lampjes die informatie over uw Internet-verbinding, USB Poortstatus en van de modem zelftest uitslagen doorgeven. Twee solide groene LED-lampjes of een knipperend groen en een stevige groen aangeven dat de modem is aangesloten op het Internet en goed functioneert. Een stevige rode of knipperende rode LED licht duidt op een probleem met de USB-poortverbinding. Een amber LED licht duidt op een probleem met de SpeedTouch USB-modem. Een knipperend groen lampje dat in een knipperende rode LED licht verandert duidt op een probleem met de kabel of internetservice van uw modem. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de modem van uw SpeedTouch USB voor het oplossen van tips en aanbevelingen.

Stroomverbruik

De SpeedTouch USB-modem kan automatisch uitschakelen als het moederbord van uw computer een zelfbescherming-mechanisme dat de aansluiting van de USB-poort uitgeschakeld bevat wanneer de modem teveel stroom verbruikt. Aanschaffen en gebruiken van een USB-hub die een externe voeding bevat te lossen dit probleem of opnieuw opstarten uw computer om te herstellen van de computer zelfbescherming mechanisme.