Wat deze fout veroorzaakt: Browseit.Getfiletext.Permission geweigerd?

De fout, 'BrowseIt.GetFileText.Permission geweigerd' of een variatie daarvan, wordt veroorzaakt door een fout in de gratis, open-source webbrowser, BrowseIt! Als u BrowseIt hebt geïnstalleerd! op uw computer of een programma waarin BrowseIt! elementen, dat software mogelijk beschadigd. Echter aangezien de software gratis is, is het ook bekend om te worden gebruikt in sommige virussen en adware, die kan uw computer besmet.

BrowseIt!

BrowseIt! eerst werd opgericht in 2005 als een met tabs, open-source webbrowser die bestemd zijn voor het repliceren van de functionaliteit van Mozilla's Firefox-browser. Maar, in plaats van het gebruik van Firefox als basis voor de programmering, BrowseIt! is ontworpen om aanloop van het onderliggende raamwerk van Internet Explorer. Als je eenmaal de fout ziet en het gaat weg, bevat een component die u geïnstalleerd waarschijnlijk BrowseIt! Moet u wellicht te verwijderen van de gewraakte programma of neem contact op met de fabrikant voor technische ondersteuning.

Virus of Adware

Volgens Prevx, de verdeling van Webroot vangsten en categorieën zijn ingedeeld virussen, adware en malware, het bestand BrowseIt.exe kan worden gebruikt als onderdeel van adware. Als het foutbericht blijft opduiken, ondanks uw inspanningen om de dialoogvensters te sluiten dan is het waarschijnlijk dat de fout te wijten aan een infectie van de computer is. Adware is een soort malware die uw computer kan infecteren. Het functioneert als een programma op uw systeem, dat is de reden waarom het gebruik het - ware achtervoegsel, wat aangeeft dat het een soort software. De mal-prefix wordt toegevoegd aan te wijzen iets kwaadaardige en de ad-prefix wordt gebruikt voor software die probeert te verzamelen van informatie voor adverteerders en direct je aankopen te doen. Zowel adware en malware zijn vergelijkbaar met virussen in dat ze in het geheim kunnen worden geïnstalleerd op uw computer, virussen zijn echter zelfreplicerende terwijl adware en malware zijn aangegaan vanaf een geïnfecteerde site op het Internet.

Uninstallation

Als u denkt dat u een programma geïnstalleerd dat de fout veroorzaakt, kunt u deze verwijderen via het Configuratiescherm in Windows. Klik op "Start" en klik vervolgens op 'Configuratiescherm'. Klik op "Een programma verwijderen" en blader door de lijst om te zoeken naar het programma dat u vermoedt dat het probleem veroorzaakt. Het meest waarschijnlijk vermoed zal worden de meest recente programma dat u hebt geïnstalleerd voordat de fout verschenen. Klik op het programma en klik vervolgens op "Verwijderen" uit de balk boven de lijst. Volg de aanwijzingen op het scherm om te voltooien de uninstallation. Start de computer opnieuw op wanneer u klaar bent. Als de fout zich blijft voordoen, kunt u uw computer herstellen naar een eerdere datum. Klik op "Start" en typ "Systematiek weergeven". Wanneer het venster wordt weergegeven, volg de instructies om de software op de computer herstellen naar een eerdere datum. Kies de meest recente datum waarop wordt voorafgaand aan de eerste keer dat je zag de fout. Uw computer wordt opnieuw opgestart wanneer het proces wordt gedaan.

Virus verwijdering

Als u vermoedt dat de fout wordt veroorzaakt door een malware, moet u te reinigen van de infectie. Als u antivirus- en antimalware software geïnstalleerd op uw computer al hebt, de definities bijwerken en uitvoeren van een scan. Als u geen software geïnstalleerd, kunt u software downloaden van het Internet om te helpen. Microsoft Security Essentials, AVG Anti-Virus en Trend Micro zijn hulpmiddelen die u gebruiken kunt voor het reinigen van uw systeem (koppelingen in middelen). Als de infectie dat u de computer gebruikt verhindert, moet u wellicht om te starten in de veilige modus. Schakel de computer en vervolgens zwenking op weerom voort terwijl "F8" toets op het toetsenbord. Wanneer de mogelijkheid zich voordoet, gebruik de pijltoetsen om te selecteren "Start in de veilige modus" en druk op "Enter". Gebruik de antivirus- en antimalware software van uw keuze terwijl in de veilige modus aan het leeghalen van de infectie.