Waarom zijn mijn JPEG-afbeeldingen wazig Wanneer maak ik een PDF-bestand in Pagemaker?

Waarom zijn mijn JPEG-afbeeldingen wazig Wanneer maak ik een PDF-bestand in Pagemaker?


De Portable Document (PDF) formaat kunt u vastleggen en bekijken van robuuste informatie — vanuit bijna elke toepassing op elk computersysteem — en delen met vrijwel iedereen, overal. Een PDF maken vanuit een PageMaker-document, kan iedereen met de gratis Acrobat Reader om het document te bekijken. Veel variabelen, kunnen echter invloed op de kwaliteit van afbeeldingen in PDF-bestanden.

Wazige beelden van de oorspronkelijke

Als de oorspronkelijke JPEG-afbeeldingsbestanden die worden geplaatst in PageMaker wazig zijn, zal het resulterende PDF-bestand ook wazig worden. De enige manier om dit probleem te verhelpen is om opnieuw de afbeeldingen of afbeeldingen.

Beeldvervorming

Als de JPEG-bestand zelf ziet er scherp en helder, kan hebben u het beeld vervormd wanneer het plaatsen van het in PageMaker. Verwijder de afbeelding en opnieuw importeren in PageMaker. Wees voorzichtig niet aan de figuur worden vervormd door de "Shift"-toets ingedrukt te houden wanneer het formaat van de foto, zodat de afbeelding proportioneel. Vervormde afbeeldingen blik wazig in PDF's.

PDF-instellingen

Als de JPEG-afbeelding en het PageMaker-document beide duidelijk kijken, dat de blurriness zou een gevolg van de Acrobat PDF Distiller-instellingen. Wanneer u de Adobe PDF plug-in voor PageMaker, zorg ervoor dat u de kwaliteit van de afbeelding moet overeenkomen met de druktechniek. Over het algemeen instellen de instelling van de kwaliteit van de afbeelding tenminste 300 dpi. De voorgeprogrammeerde instellingen voor pers en hoge kwaliteit zal ook de inbreng van scherpe afbeeldingen.