Waarom wordt mijn Modem voor WildBlue werk?

Waarom wordt mijn Modem voor WildBlue werk?


WildBlue Communications Inc is een satelliet internetprovider die het gebruik van een eigen modem geleverd door het bedrijf vereist. Diverse problemen kunnen van de modem van uw WildBlue communicatie prestaties beïnvloeden.

Beschrijving van het modem

De WildBlue communicatie-modem is een hoge snelheid satelliet-ontvanger en zender die is geïnstalleerd en geleverd door het bedrijf. De modem ontvangt en verzendt gegevens naar de satellietschotel die, beurtelings, het naar een satelliet stuurt. De modem wordt gedekt door een beperkte garantie van WildBlue.

Problemen oplossen

Als u een probleem met uw WildBlue communicatie-modem, moet u controleren dat zowel de "Ontvangen" en "LAN" lichtgevende dioden, of LEDs, op de modem zijn op. De "Verzenden"-LED moet ook flash wanneer u internetgegevens verzendt, zoals wanneer u probeert een website te benaderen. Zorg ervoor dat alle kabels aan de achterkant van de modem en de Ethernet-kabel aan de achterkant van uw PC in stevig zijn aangesloten.

Oplossingen

Als u nog steeds problemen met de internetverbinding ondervindt, moet u eerst proberen opnieuw instellen van de modem WildBlue communicatie door het verwijderen van de levering de voedingskabel aan de achterkant van het apparaat. Wacht 1 minuut voordat inpluggen het terug in en de modem opnieuw inschakelen. Als deze oplossing niet uw probleem oplost, uw modem bijvoorbeeld mag defect, en u moet daarom contact opnemen met de helpdesk WildBlue communicatie.