Waarom moet ik Foxit werkbalken opnieuw instellen?

Foxit is de fabrikant van de Portable Document Format (PDF) lezer Foxit Reader, samen met andere PDF-lezers, conversieprogramma's en mobiele toepassingen van de PDF. De programma's omvatten gebruiksvriendelijke interfaces en ingebouwde help-bestanden om u te begeleiden door alle uitdagingen. Foxit toepassingen omvatten ook een set ingebouwde werkbalken waarmee u snel selecteren van functies binnen de programma's. De werkbalken bevatten een het terugstellenfunctie die keert ze terug naar de oorspronkelijke instellingen.

Redenen

Foxit werkbalk resetten optie is handig wanneer u per ongeluk verwijderen van een of meer opdrachten van de werkbalken en weet niet hoe om ze te herstellen, of als u wilt terug te geven aan hun fabrieksinstellingen. De optie Beginwaarden is ook handig als u de "Favoriete" werkbalk hebt aangepast en niet langer hoeft de gereedschappen en opdrachten die u daar hebt geplaatst. De favoriete werkbalk kunt u hulpmiddelen zoals knippen, kopiëren en andere opdrachten voor snelle toegang toevoegen zonder de toepassing navigeren.

Optionele en werkbalken

Resetten van de werkbalken binnen uw applicatie Foxit is volledig optioneel. U kunt laten als-is, hen naar uw eigen smaak aanpassen of het hen helemaal niet gebruiken. Als u besluit om de werkbalken niet te gebruiken, moet u navigeren door de menu's en kiest u de opdrachten die u wilt gebruiken. Elke toepassing Foxit bevat de volgende werkbalken: Basic, favoriet, bestand, zoeken, navigatie, draaien en Zoom.

Opnieuw instellen

U kunt uw werkbalken via het menu "Beeld" resetten. Klik op "Bekijk," "Werkbalken" en "Reset Toolbars" om terug te keren alle werkbalken binnen uw applicatie Foxit terug naar hun fabrieksinstellingen. Houd er echter rekening mee dat u slechts één werkbalk niet herstellen--Foxit reset proces alle werkbalken terug naar hun oorspronkelijke fabrieksinstellingen keert. Hebt u een of meer werkbalken die u niet wilt instellen, kan u wilt heroverwegen uitvoeren van de "Reset Toolbars"-proces. Het resetten vindt onmiddellijk plaats en niet vereisen een herstart van uw Foxit toepassing of uw computer.

Toetsenbordopdracht

U kunt ook druk op en houd de "Alt + F8" toetsen op uw computer toetsenbord werkbalken binnen Foxit toepassingen, met inbegrip van de lezer van Foxit opnieuw instellen. De toetsenbordopdracht kan nuttig blijken als u niet wilt-- of kan niet--door het menu Beeld navigeren. De werkbalken ook onmiddellijk wanneer het toetsenbord de opdracht herstellen en terug te keren naar hun oorspronkelijke fabrieksinstellingen.