Waarom mijn Toshiba voeding houden gloeierig uiterlijk?

Waarom mijn Toshiba voeding houden gloeierig uiterlijk?


Standaard AC power conversieprogramma's macht en gratis Toshiba laptopcomputers. De Toshiba macht converters verminderen de 120-volt elektriciteit uit een standaard stopcontact tot ongeveer 18 Volt. Verschillende factoren kunnen deze macht converters aan burn-out veroorzaken.

Warmte

Alle laptop voedingen warmte genereren als ze spanning omzetten, en de gevolgen van deze warmte cumulatief met continu gebruik zijn. Krachtwerktuigen kunnen verslijten na verloop van tijd of burn-out als oververhit. Voedingen op goed geventileerde plaatsen werken en zorgen dat ze aan het licht gebracht. Ontkoppel de voeding wanneer niet in gebruik.

Stroomvoorziening

Alle elektrische systemen zijn gevoelig voor piekspanningen, die kort veranderen de hoeveelheid spanning die via een stopcontact loopt. Spanningspulsen kunnen schade aan onderdelen binnen de stroom-omzetter. Ter bescherming van het conversieprogramma, gebruik een overspanningsbeveiliger en steek het netsnoer in de beschermer.

Ondeugdelijke producten

Sommige voedingen mogelijk gewoon defect. Interne componenten van voedingen zijn verbonden met soldeer, die niet een ideale verbinding tijdens het productieproces vormen kan. Toshiba biedt verschillende niveaus van de dekking van de garantie voor defecte voedingen.