Waarom mijn Computer maken een zoemend geluid, elke keer als ik Online ben?

Waarom mijn Computer maken een zoemend geluid, elke keer als ik Online ben?


Een laag niveau van zoemende geluid is gebruikelijk in de meeste computers als gevolg van het verkeer en de werking van de interne componenten. Wanneer uw computer een nieuwe zoemende geluid maken begint wanneer u online bent of een bestaande hum wijzigingen, kan het duiden op een ernstiger probleem. Door het aanpakken van de oorzaak, kunt u ernstige problemen identificeren voordat ze onherstelbare problemen.

Fans

Computers worden geleverd met ingebouwde fans die zijn ontworpen om het afkoelen van de interne componenten. Fans vaak maken een zachte brom, maar een ventilator die is gebroken, los van de aanpassing kunnen worden veroorzaakt of een luider of scherper zoemend geluid. Fans zijn cruciaal voor de werking en stabiliteit van uw computer; een gebroken fan kan leiden tot oververhitting en component schade. Schoonmaken van de fans met perslucht kan opruimen van problemen die als gevolg van vuile fans optreden. Met behulp van de computer kan met een koeling pad of op een harde ondergrond--in tegenstelling tot tapijt of een bed--ook het bevorderen van betere luchtstroom en verminderen de belasting op de fans.

Monitor

Uw monitor kan af en toe een zoemend geluid maken, wanneer u online bent. Als het geluid afkomstig is van de monitor en niet de CPU, bijhouden een patroon van gedrag. Als het geluid alleen wanneer u online video streamen gebeurt, bijvoorbeeld, kan niet worden gebruikt u de juiste videomodus. Als de monitor is ingesteld op een hogere resolutie dan op annuleerteken steun gebruiken, mag het zoemende geluid gevolg overwerk. Vermindering van de resolutie, kan het probleem oplossen.

RAM

Uw werkgeheugen, vaker genoemd RAM, kan uw computer tijdelijk opslaan en toegang tot het geheugen. Wanneer u niet over voldoende RAM om de taken die u op het Internet uitvoert, kan uw harde schijf schoppen in de versnelling en veroorzaken een zoemende geluid; Dit gebeurt met name wanneer u uploaden of downloaden van bestanden. Het toevoegen van meer RAM of onnodige programma's en processen te sluiten terwijl u online bent kan het probleem oplossen.

Wanneer om ondersteuning te krijgen

Zoemende geluiden afkomstig van uw computer zijn meestal als gevolg van een lichamelijk probleem. Als u diepgaande computerkennis hebt en ervan overtuigd openstelling van het geval zijn aan te passen, u mogelijk op te lossen het probleem thuis, hoewel u uw garantie controleren moet voordat u het probeert. Anders, waardoor de computer in voor de dienst is een verstandige keuze. Een problematische schijf of ventilator kan ernstige en kostbare problemen veroorzaken als niets aan.