Waarom Is mijn HP Tx1000 Laptop Accu ontladen?

De levensduur van de batterij voor laptops heeft altijd al een probleem voor de eigenaren. De HP Tx1000 heeft een 6-cel lithium-ion batterij die tot vier uren kan duren, maar dat kan drastisch verminderd, indien er zijn problemen met de batterij.

Zwaar gebruik

Als u uw laptop voor games of uitgebreide bewerkingen waarvoor een veel rekenkracht (een voorbeeld zou driedimensionaal model rendering), beleeft u een veel kortere levensduur van de batterij. Dit kan ertoe leiden dat u te geloven de batterij werkt niet goed, maar geen batterij onder een grote belasting drain meer snel dan onder normale omstandigheden.

Levensduur overwegingen

Als je accu ouder dan twee jaar is, zult u beginnen te ervaren van de aantasting van de batterij. Dit is typisch voor alle laptops. Hun levensduur is twee tot drie jaar voordat het nodig een vervanging vanwege het niet in staat zijn een lading vast te houden.

Laadcyclus

Wanneer u uw laptop gebruikt, is het best te gebruiken bijna al de weg naar een lege accu, dan deze te volledige opnieuw opladen. Deze cyclus verlengt de levensduur van uw batterij, als u ervoor kiest om te vertrekken het gestopt in de hele tijd, zult u opmerken dat wanneer u het loskoppelt, de lading duurt niet zo lang.