Waarom Is mijn Google-profiel geblokkeerd?

Wanneer u een Google-profiel maakt, wordt het gekoppeld aan uw Google Plus social networking site, Gmail en andere programma's door Google. Als je merkt dat je opeens geblokkeerd uit je profiel, u waarschijnlijk werden gemeld door andere leden van de Gemeenschap van Google voor het overtreden van de regels en je profiel is verwijderd. Wanneer u slechts van één lid zijn geblokkeerd, betekent het dat hij geblokkeerd communicatie met u.

Ongepaste inhoud

U moet voldoen aan de regels en voorschriften van Googles wanneer het gaat om het beheren van uw Google-profiel. Als u gegevens die verboden is bevatten, bent u onderworpen aan van het hebben van een profiel wordt geblokkeerd. Inhoud beschouwd als verboden omvat haatdragende taal naar een bepaalde persoon of groep mensen, naakt foto's of seksueel expliciet taalgebruik of de imitatie van een ander individu.

Illegal Behavior

Een Google-profiel kan nooit worden gebruikt om deel te nemen aan illegale activiteiten, zoals een drug-transactie of de uitwisseling van gestolen goederen. Ook kunt u niet een Google-profiel om persoonlijke informatie over een andere persoon, zoals haar sofi-nummer en adres te plaatsen. Als u foto's naar uw Google-profiel boekt, moet u de eigenaar bent of expliciet zijn gemachtigd om ze te plaatsen, of bent u in overtreding van het auteursrecht. Als Google vaststelt dat uw profiel illegale activiteit gekoppeld heeft, zal u worden geblokkeerd.

Spam

Google staat geen gebruikers post van spam aan profielen van andere gebruikers. Spam kan bevatten koppelingen naar pornografie of een computervirus, product advertenties of promoties voor een andere website. Phishing scams die erop gericht te stelen van het wachtwoord van een andere gebruiker of persoonlijke gegevens zijn ook oorzaak te krijgen geblokkeerd met behulp van een Google-profiel.

Gebruiker blokkeren

Als u nog steeds toegang tot uw Google-profiel hebben, maar plotseling niet zien of ermee van bepaalde gebruikers op Google Plus, hebben zij u persoonlijk geblokkeerd. Elke gebruiker heeft het recht om te blokkeren van een andere gebruiker zien haar profiel of bereiken via bericht of profiel post. U een andere gebruiker te deblokkeren u niet dwingen, ze moet u verwijderen uit de bloklijst uit haar eigen profiel.