Waarom Is mijn Computer altijd schoppen Me Off line?

Waarom Is mijn Computer altijd schoppen Me Off line?


Inkomende oproepen en slechte kabels zijn slechts enkele redenen die uw computer kan worden voortdurend schoppen u off line. Net als mensen op computers voor zowel werken en spelen vertrouwen, vertrouwen computers op een stabiele internetverbinding om goed te functioneren. Een Internet-verbinding die voortdurend druppels zal niet alleen onderbreken surfen op het Web maar maken het onmogelijk om te delen of het ontvangen van grote bestanden, video's bekijken of de update-software. Al het duurt om te diagnosticeren, vaststelling van uw verbinding zal ervoor zorgen dat uw computer blijft online terwijl in gebruik.

Slechte bedrading

Een deel van slechte of losse bedrading zorgt ervoor dat uw internetverbinding te herhaaldelijk laten vallen. Controleer de aansluitingen in uw huis om ervoor te zorgen dat alle aangesloten in blijven veilig. Gebogen of gebroken Ethernet, telefoonlijn of vervangt coax-kabels. De externe bedrading beheerd door uw telefoon of kabel bedrijf kan ook moet worden vervangen, die u kunt regelen voor de kabelmaatschappij te doen. Als uw Internet tijdens regen, wind en temperatuur, wijzigingen zakt, neem contact op met de technische ondersteuningsdienst van het bedrijf en vragen om een onderhoud controle op de regel.

Dial-up problemen

Als u verbinding met het Internet via een inbelverbinding, zal een inkomende oproep veroorzaken uw verbinding te laten vallen. Het uitschakelen van oproep te wachten zal het oplossen van dit probleem. Een ander lid van uw huishouden probeert te gebruiken van de telefoonlijn kan ook het afbreken van de verbinding. Als u een aparte telefoonlijn voor uw modem hebt maar statische horen op uw gewone telefoonlijn, terwijl online, filters op uw telefoons gebruiken om te voorkomen dat gekruiste signalen.

Kabel problemen

Kabel Internet verbindingen zal dalen als de signaalkwaliteit te laag valt. Laag signaalkwaliteit zal worden veroorzaakt door beschadigde interne of externe bedrading of overmatig gebruik van kabel splitters. Een interne splitter de aansluiting verbinden met een TV en een kabelmodem aanvaardbaar is, zal toe te voegen splitters degraderen het signaal, fouten veroorzaakt. Moet u wellicht extra splitters binnen uw muur zonder het te beseffen. Een kabel-technicus kan Controleer en vervang ze met meerdere onafhankelijke draden indien nodig.

Draadloze problemen

Als u verbinding via Wi-Fi maakt, uw computer kan het verlies van haar verbinding met de draadloze router hoewel de router online blijft. Als uw bekabelde computers niet de verbinding vallen laat, is dit waarschijnlijk de oorzaak. Veel draadloze apparaten, zoals telefoons, interfereren met Wi-Fi-signalen. Het draadloze kanaal van uw router instellingen wijzigen, kan het probleem oplossen. Als uw computer een lage signaalsterkte, toont zelfs wanneer u werkt, plaats de computer dichter bij de router of een wifi repeater toe te voegen aan uw huis.