Waarom Is Firefox altijd op voorgrond?

Waarom Is Firefox altijd op voorgrond?


Wanneer u een computer gebruikt, willen sommige gebruikers hebben één programmavenster altijd boven de andere programmavensters worden weergegeven. Terwijl dit gunstig voor sommige gebruikers is, kan het schadelijk zijn voor anderen, vooral als ze weten niet waarom het gebeurt. Als uw Firefox webbrowservenster altijd op de top, kan dit worden veroorzaakt door een van twee dingen, die beide kunnen worden uitgeschakeld.

Mogelijke redenen

Als uw Firefox webbrowservenster altijd het eerste venster dat verschijnt is, het is te wijten aan een van twee dingen: u ofwel de "Always on top"-invoegtoepassing geïnstalleerd op uw Firefox webbrowser, of u hebt een programma geïnstalleerd waarmee deze functie. Als u de "Always on top"-invoegtoepassing geïnstalleerd hebt, is de bron van het probleem in de webbrowser zelf. Als u een programma gebruikt, echter is de oorzaak van het probleem ligt buiten de webbrowser.

Bepalen van de oorzaak

U kunt geen aanpak van het probleem, totdat u weet wat de oorzaak is. De gemakkelijkste manier om te bepalen of het probleem wordt veroorzaakt door de invoegtoepassing of een programma moet controleren of de invoegtoepassing is geïnstalleerd. Open de Firefox-webbrowser, klikt u op het menu "Extra" en selecteer de "Add-ons"-optie. Klik op de optie 'Extensions' en zoek de extensie "Always on top". Als de extensie aanwezig is, hebt u de oorzaak van uw probleem gevonden. Als de extensie niet aanwezig is, weet je dat het probleem wordt veroorzaakt door een extern programma.

Uitschakelen van de invoegtoepassing

Als u vastbesloten dat de add-on "Always on top" te wijten is, moet u de invoegtoepassing wilt verwijderen van de functie uitschakelen. Open de Firefox-webbrowser, klikt u op het menu "Extra" en selecteer de "Add-ons"-optie. Klik op de optie "Extensions" en zoek voor de uitbreiding van de "Always on top". Klik op de "Uitschakelen" knop aan de rechterkant van de uitbreiding van de "Always on top" voor uitschakelen en voorkomen dat Firefox altijd op bovenkant wordt.

Het uitschakelen van een programma

Als u bepaald dat een extern programma te wijten is, moet u het altijd op hoogste functie in dat programma uitschakelen. Deze programma's kunnen u in- of uitschakelen van de functie "Always on top" via uw right-click contextmenu. Om de functie uit te schakelen, start de Firefox-webbrowser en klik met de rechtermuisknop op het browservenster. Klik op de optie "Always on top" in het contextmenu dat verschijnt aan schakelt u de optie in- en uitschakelen van de functie.