Waarom is Firefox 3.5.8 Slow & Jerky?

Niemand houdt van een trage webbrowser. Als het uitvoeren van Firefox is niet zo snel als vroeger, zou een van een aantal verschillende kwesties kunnen veroorzaken van het probleem. U kunt zelfs vinden dat het noodzakelijk is voor het uitvoeren van verscheidene verschillende situaties om dingen opnieuw optimaal werkend te krijgen is. Om het even welk van deze oplossingen kunnen worden uitgevoerd door zelfs de meeste beginner Firefox gebruikers. Voordat u begint, zal u wilt opslaan eventuele geopende e-mails of documenten die u op uw browser werkt, zoals enkele van deze stappen moet u uw browser opnieuw starten.

Instructies

1

Sluit alle overtollige tabbladen, vooral als u werkt met diverse bandbreedte-zware sites tegelijk. Terwijl Firefox met die veel tabbladen in een keer behandelen kunt openen, zijn sommige sites meer werk te blijven draaien. Streaming audio of video, doen auto-verfrissen sites zoals Twitter en Facebook, en browser gebaseerde spellen al beter als je laat ze uitgevoerd met een minimum van interferentie.

2

Controleer uw Firefox add-ons voor updates. Verouderde add-ons kunnen veroorzaken vaak stabiliteitsproblemen met uw browser. Sommige invoegtoepassingen van derden kunnen problemen veroorzaken, zelfs als ze up-to-date zijn. Als u niet zeker weet welke invoegtoepassing verantwoordelijk voor de slechte prestaties van Firefox is, alles van hen uitschakelen en opnieuw inschakelen, één filter tegelijk.

3

Probeer voor een bezoek aan websites in een andere internetbrowser. Als de sites prima zonder snelheid problemen laden zijn, dan is iets over uw installatie van Firefox te wijten. Als de andere browser hebben problemen als goed, dan uw internetverbinding waarschijnlijk in gebreke is gebleven is, in welk geval u moet op beginstand zetten uw browser.

4

Sluit Firefox en voer een virusscan op uw computer. Browser hijackers en andere ongewenste programma's kunnen interfereren met de prestaties van uw browser en uw computer als een geheel. Als malware wordt gedetecteerd op uw systeem, volg uw anti-virussoftware aanwijzingen voor quarantainedoeleinden en verwijdering.

5

Upgraden naar de nieuwste versie van Firefox. Tenzij er een specifieke reden waarom u wilt blijven met versie 3.5.8, upgraden naar de meest recente release vaak geneest stabiliteit en snelheid problemen. Compatibiliteitsproblemen met add-ons kunnen ook worden opgehelderd met een eenvoudige upgrade. Bezoek de officiële website van Firefox om te upgraden van uw software, of de Update tool binnen Firefox "Help"-menu gebruiken.