Waarom gaat mijn PC traag?

Waarom gaat mijn PC traag?


Ondanks de nieuwe, hoogwaardige apparatuur van een computer is het mogelijk dat na verloop van tijd uw systeem kan vertragen of eerder betrouwbare taken vertragingen optreden. Er zijn verschillende redenen voor een traag lopende PC.

Tijdelijke bestanden

Een computer bewaart tijdelijke bestanden om makkelijk toegang tot websites of off line gegevens die u eerder hebt bekeken. Deze bestanden gebruik extra ruimte en middelen op uw systeem. Verwijderen van tijdelijke bestanden van uw computer kan de algehele prestaties te verbeteren.

Gefragmenteerde systeem

Als u informatie op uw computer opslaan, evenals toevoegen of verwijderen van software, uw computerbestanden gefragmenteerd en vereist het systeem langer duren om te vinden en programma's starten. Met behulp van de computer schijf Defragment utility zal zorgen voor betere prestaties.

Onvoldoende geheugen

Afhankelijk van uw besturingssysteem en de hoeveelheid computerprogramma's actief, dit kunnen worden met behulp van alle systeembronnen beschikbaar om te functioneren. Raadpleging van de technische specificaties van uw besturingssysteem en de aankoop van extra RAM zal helpen stabiliseren van uw computer.