Waarom gaat mijn Dell Dimension 4550 scherm blauw?

Waarom gaat mijn Dell Dimension 4550 scherm blauw?


Een landerig zeef van Versterf (BSOD) op een Dell Dimension 4550-computer of een andere computer geeft aan dat er een fout in de hardware of software instellen die voorkomt het functioneren dat.

Oorzaken

Softwarefouten betrekking hebben op de programmering, en hardware fouten die betrekking hebben op component problemen binnen een computer. Wanneer een BSOD op een dimensie 4550 optreedt, kan een code verschijnen op het scherm. Het kan worden onderzocht op de website van Dell.

Softwarefouten

Als het besturingssysteem (OS) kan niet worden gestart, wordt het probleem mogelijk is met de registerbestanden. Als de OS voordat de BSOD werkte, wellicht een toepassing of stuurprogramma een fout. Een stuurprogramma is een softwareprogramma nodig om te kunnen werken met hardware.

Hardware-fouten

Waarom gaat mijn Dell Dimension 4550 scherm blauw?


DIMM's zijn dual in-line memory modules.


De meest voorkomende oorzaken van een BSOD op afmetingen zijn defect of onjuist montage geheugenmodules, een beschadigde harde schijf, een defect moederbord en een defecte stroom leveren.

Proeven

Waarom gaat mijn Dell Dimension 4550 scherm blauw?


Een harde schijf wordt opgeslagen voor het besturingssysteem en de informatie.


Als uw dimensie 4550 wordt normaal gesproken uitgevoerd in de veilige modus, is de schuld ofwel een probleem met een verbroken component of een stuurprogramma. Als de BSOD retourneert, kan een herlaadbeurt van het OS de schuld, genezen, hoewel gegevens verloren zullen gaan. Opnieuw seating de dual in-line memory modules (DIMM's) en het loskoppelen van de harde schijf zijn verdere hardware-tests computerprofessionals toepassen.