Waarom een Upgrade?

Waarom een Upgrade?


Terwijl uw computer kan hebben gediend u goed gedurende vele jaren, vooral als u met behulp van oude versies van de toepassingen voor e-mail, surfen op het web, tekstverwerking en berekening spreadsheets, heb steeds zult uiteindelijk u tegenkomen obstakel. Bijvoorbeeld, kan de nieuwste versie van het besturingssysteem van uw computer of uw favoriete toepassing hebben specificaties die uw computer niet aan. Je zal ofwel behoefte aan een nieuwe computer installeren of bijwerken van u hebben.

Nieuwe versie van het besturingssysteem installeren

Als u gebruiken de nieuwste versie van het besturingssysteem van de computer wilt, zou het niet compatibel zijn met de processor die uw computer op dit moment heeft, dus u zult moeten ruilen uit met een nieuwe centrale verwerkingseenheid. Dit kan zijn minder duur dan kopend een nieuwe computer, afhankelijk van hoeveel u aan de installatie uitgeven zou.

Geheugen en harde schijf

Een computer laadt software en de bestanden van de harde schijf in het RAM-geheugen te gebruiken. De minder RAM-geheugen uw computer heeft, hoe langzamer een toepassing kan worden uitgevoerd, aangezien het moet houden het ophalen van bestanden van de vaste schijf. Dit is vooral belangrijk bij het gebruik van grote bestanden, zoals wanneer u foto's, video's of audio-bestanden bewerken. Wanneer u de RAM hebt bijgewerkt, moet u betere prestaties. Wanneer uw computer een kleine harde schijf heeft, kan je merkt dat je bijna geen opslagruimte voor bestanden. In plaats van de bestanden zijn verwijderd, kunt u een tweede interne harde schijf installeren als uw computer kunt passen, of het toevoegen van een externe harde schijf.

Nieuwste Software en Games

De nieuwste versie van uw favoriete software wellicht een zekere mate van CPU in termen van snelheid en verwerkingskracht kan, en het een minimale specificatie voor RAM-geheugen. Als u de computer niet bijwerkt, zult u niet kunnen profiteren van de verbeteringen in de nieuwste versie van de software. Uw computer mogelijk niet kunnen omgaan met een gloeiend hete nieuwe spel dat al je vrienden totdat je spelen de processor, RAM of de videokaart upgraden.

Compatibele randapparatuur

U kunt kopen een nieuwe printer, scanner, externe harde schijf of ander apparaat dat incompatibel is met de configuratie van uw computer. Bijvoorbeeld, als je een nieuwe USB 2.0 externe printer en uw computer alleen USB 1.0 ondersteunt, zal u wilt upgraden van de USB PC card. Een nieuwe monitor werkt mogelijk niet als uw grafische kaart te oud, is dus je zal moeten vervangen.