Waarom een CPPI kaart te verwijderen wanneer het toevoegen van geheugen naar een Dell-Computer?Gebruikers van Dell-laptops kunnen willen installeren nieuwe RAM-geheugen (RAM) kaarten. Dit zou zijn ter vervanging van RAM dat slecht is gegaan of de computer sneller maken door het installeren van hogere frequentie geheugen. PCI-kaarten hoeft niet te worden verwijderd in beide gevallen.

Voorbereiding

Geheugen in een Dell-laptop is gelegen in twee verschillende plaatsen die toegankelijk zijn door het ondersteboven draaien. Beide gebieden vereisen dezelfde stappen voor de voorbereiding, waaronder ervoor te zorgen dat het werkgebied is vlak en schoon, afsluiten van de computer en de voedingskabel loskoppelen, dan het loskoppelen van andere apparaten aangesloten en u de batterij verwijdert.

Lagere geheugen

De lagere geheugen bevindt zich onder de geheugen module cover. Draai de twee schroeven in de module van het geheugen en verwijder het klepje. Zorg ervoor dat u zijn geaard door het aanraken van iets metalen buiten de laptop, zorgvuldig verwijderen en vervangen van de geheugenmodule, vervolgens de dekking en de batterij vervangen.

Upper Memory

Bovenste geheugen bevindt zich onder het toetsenbord. Volg dezelfde procedure voorbereiding, en verwijder vervolgens het toetsenbord gevolgd door de bovenste geheugengebied schroeven en dekking. Zichzelf aarden en vervang de geheugenmodule terwijl het zorgvuldig door de randen.