Waarheen annuleerteken mij downloaden nummers gratis naar mijn iPod?

IPod is een MP3-speler die draagbare CD- en cassettespelers vervangen. Er een paar verschillende soorten spelers zoals schuifelgang, nano, iPod touch en klassiek. U kunt muziek en video afspelen, en zelfs het bekijken van foto's met deze MP3-speler. U kunt ook aansluiting op een AUX-aansluiting in uw auto en genieten van kwaliteitsgeluid voor onderweg.

iTunes

U kunt het downloaden van liedjes naar een iPod slechts met behulp van iTunes, een Apple-multimediasoftware gebruikt voor films en muziek afspelen, en ook als een iPod toepassingen manager. iTunes kunt u ofwel sluit aan op de iTunes store, waar kunt u de nummers kopen en downloaden, of de overdracht van audio bestanden beheren vanaf uw harde schijf of een andere secundaire opslagmedium naar uw iPod. Je hoeft alleen te kopiƫren van een bestand of een map naar de iTunes-bibliotheek, waarin alle bestanden voor uw iPod.

ITunes downloaden

iTunes is gratis en kan worden gebruikt met zowel PCs en Macs (het komt preinstalled met Mac de besturingssysteemsoftware). Ga naar de Apple website en klik op "Download Now" knop. Start de installatie van iTunes door te dubbelklikken op het opgeslagen bestand zodra het downloaden is voltooid. De installatiewizard begeleidt u door de eenvoudige installatie. Zodra dit is gedaan, ga je gang en sluit uw iPod op de computer via de meegeleverde USB-kabel.

Synchroniseren van uw iPod

Zodra u de nummers die u op uw harde schijf, of een ander opslagapparaat wilt, moet u de bestanden naar uw iPod overbrengen. Ga naar het bestand menu--> dat bestanden toevoegen aan de bibliotheek (of map toevoegen aan de bibliotheek)--> Bladeren om de nummers die u wilt overdragen en klik op "Open." Hier ziet u de nieuwe nummers die meteen aan de iTunes-bibliotheek toegevoegd. Klik nu op de naam van uw iPod in het linkerdeelvenster van de toepassing en klik op "Sync" de iPod synchroniseren met de bibliotheek.

Websites met gratis muziek Downloads

Nu dat je hoe de overdracht van bestanden naar uw iPod weet, moet u vinden websites die gratis muziek bieden downloads. Met behulp van een zoekmachine kunt u tal van websites als deze op het Internet vinden. AlbumHunt, bijvoorbeeld, biedt volledige albums muziekdownloads absoluut gratis, je hoeft alleen te gaan door middel van een gratis registratie. U vindt veel muziek naar elke wens op Ez-Tracks ook. U hoeft een effectieve anti-spyware virus- en spywarescans om infecties te voorkomen, aangezien web downloads vaak schuldig aan het misdrijf zijn.

Peer-to-Peer File Sharing netwerken

Een andere manier om te vinden gratis liedje downloads voor uw iPod is met behulp van peer-to-peer (P2P) file sharing netwerken. In een notendop, de software van dit type kunt gebruikers over de hele wereld muziek, films en software delen met andere mensen. LimeWire, bijvoorbeeld, heeft een gratis versie van haar P2P-software, die gemakkelijk is te downloaden en te installeren. U kunt vinden en downloaden van een liedje met het P2P netwerk rechtstreeks naar uw computer en vervolgens overbrengen naar uw iPod met behulp van iTunes. Echter Houd er rekening mee dat P2P netwerken een van de belangrijkste bronnen van spyware-infecties zijn, dus zorg ervoor dat uw anti-virus of anti-spyware is volledig bijgewerkt en ingeschakeld.