Waar Is mijn lijst met favorieten in File Explorer?

Waar Is mijn lijst met favorieten in File Explorer?


Windows slaat twee soorten favorieten op uw computer: de favorieten van het Internet, gebruikt als bladwijzers in Internet Explorer, en links naar lokale mappen, die worden weergegeven in het gedeelte Favorieten bij het verkennen van uw harde schijf. U kunt beide sets van favorieten om gemakkelijker te bereiken van algemeen toegankelijke locaties, zowel online als op uw computer aanpassen.

De favorietenmap

Microsoft integreert Internet Explorer in Windows op verschillende manieren, met inbegrip van door te slaan van de webbrowser favorieten aan de map Favorieten in uw gebruikersmap van de rekening. U vindt deze map door de map te openen met uw gebruikersnaam, dezelfde manier bereikt u de map Mijn documenten. Alternatief, druk op "Windows-R" en uitvoeren van de opdracht "% userprofile%\Favorites" het om rechtstreeks te openen. Alle Web links geplaatst in deze map worden weergegeven in IE's, favorieten, maar niet de favorieten of referenties lijsten in andere browsers.

Favorieten in Internet Explorer

Uw favorieten tijdens het gebruik van Internet Explorer, klik op het sterpictogram en open het tabblad 'Favorieten'. De lijst komt overeen met de inhoud van de map Favorieten. Als u wilt opslaan van de huidige website aan de lijst, klik op "Toevoegen aan favorieten" of druk op de "Control-D." Koppelingen opgeslagen in de submap van de werkbalk Favorieten worden weergegeven op een werkbalk van IE. Met de rechtermuisknop op het lege gebied in de buurt van de adresbalk en kies "Favorieten" deze bar op of uit te schakelen.

De map Koppelingen

Wanneer u in lokale mappen in Windows bladert, wordt een gedeelte van de favorieten in de zijbalk weergegeven boven aan de mapstructuur. Deze lijst bevat standaard veelgebruikte locaties zoals het bureaublad. Windows slaat deze lijst op in de map Koppelingen in uw gebruikersmap van de rekening. Druk op "Windows-R" en "% userprofile%\Links" typt in het vak uitvoeren het om rechtstreeks te openen. De locaties die zijn vermeld in de map koppelingen zijn snelkoppelingen, niet de feitelijke mappen, zodat u kunt verwijderen of wijzigen zonder de daadwerkelijke bestanden.

Favoriete mappen en bestanden toe te voegen

Als u wilt toevoegen de momenteel geopende map aan de lijst Favorieten, met de rechtermuisknop op de kop "Favorieten" en kies "Huidige locatie toevoegen aan favorieten". Als u wilt verwijderen van een map, klik met de rechtermuisknop in de lijst Favorieten en kies "Verwijderen". U kunt items in de lijst herschikken door ze te slepen. U kunt ook afzonderlijke bestanden toevoegen aan de lijst Favorieten. Open de map Koppelingen en, in een ander venster, de map die het bestand bevat. Met behulp van de juiste muisknoop, Sleep het bestand naar de map Koppelingen, dan kies "Create Shortcuts hier." Zoals met mappen, kunt u later bestanden uit uw favorieten verwijderen zonder de daadwerkelijke bestanden.

Versie waarschuwing

Informatie in dit artikel is van toepassing op Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1, evenals Internet Explorer 11. Iets of aanzienlijk kan variƫren met andere versies of producten.