Waar Is de Kobo opgeslagen op een iPad?

Waar Is de Kobo opgeslagen op een iPad?


Kobo is een internetbedrijf boek dat eBooks aan de consument voor hun mobiele apparaten verkoopt. Een mobiel apparaat zoals de iPad kunt verkocht door Kobo eBooks.

Toepassing

Een iPad-gebruiker kan de toepassing van de Kobo op zijn iPad, die gebruik maakt van en slaat gekocht via Kobo eBooks downloaden. De iPad gebruiker moet deze toepassing via de Kobo website downloaden.

Locatie

Zodra een iPad gebruiker de toepassing downloadt, verschijnt een Kobo-symbool op de belangrijkste iPad-scherm. De iPad gebruiker kan druk op het pictogram van de Kobo, die een digitale boekenplank opent. De digitale boekenkast houdt dat de eBooks de iPad gebruiker heeft gedownload.

Uiterlijk

De digitale boekenkast houdt de boeken de iPad gebruiker van de website van de Kobo downloadt. Elke gedownloade boek verplaatst naar de Kobo boekenplank. De iPad gebruiker persen op de boeken om ze te openen op hun scherm te lezen.

Gebruik

Kobo gericht hun eBooks voor de iPad. iPad gebruikers kunnen de helderheid van hun boek op de Kobo-toepassing aanpassen en wijzigen van de tekengrootte en de stijl. Al deze opties zijn op het pictogram van de toepassing van de Kobo op de voorste scherm van de iPad.