Voordelen van mobiel bankieren

Voordelen van mobiel bankieren


Nielsen verwacht uit elke twee Amerikanen zal men een smartphone tegen het einde van 2011. Een smartphone is een mobiele telefoon die geavanceerde computing vermogen en internetconnectiviteit biedt. Banken in heel Amerika zijn herkend de trend en hebben miljoenen dollars geïnvesteerd in mobiele toepassingen waarmee gebruikers kunnen profiteren van de voordelen van mobiel bankieren.

Rekeningen betalen

Mobiel bankieren kunt u uw rekeningen te betalen wanneer u niet thuis bent. De meeste banken toestaan rekeninghouders aan opstelling een rekening betalen rekening waarmee u inlogt vanaf uw mobiele apparaat om rekeningen te betalen. Hebt u een terugkerende wetsvoorstel dat is hetzelfde bedrag elke maand, kunt u een automatische betaling.

Check Balances

Controleer de status van uw bankrekeningen op elk gewenst moment via uw mobiele apparaat. Of u nu op vakantie of in het winkelcentrum, kunt u het saldo van uw bankrekeningen. U kunt ook geld tussen rekeningen.

Storten

Via de camera op uw mobiele apparaat, kunt u controles storten op uw bankrekening. De camera slaat de foto en het wordt verzonden via versleutelde kanalen naar uw bank waar het wordt gestort direct aan de account die u selecteert.

Geldautomaten vinden

Tijdens het uitvoeren van boodschappen, kan uw toepassing bankieren op uw mobiele apparaat Zoek uw positie en leidt u naar de dichtstbijzijnde bank ATM.

Bel klantendienst

Een one-touch knop kunt u contact opnemen met de klantendienst bij uw bankinstelling.

Blijf veilig

Gebruikers kunnen inloggen beveiligingsniveaus op hun mobiel bankieren toepassing kiezen. Gegevens worden nooit opgeslagen op de telefoon en wordt overgedragen via versleutelde kanalen, net als de online bankieren van een computer.