Voor het gebruik van een draadloze telefoon voor uw Laptop

Je wil graag online, maar er is niet een draadloos netwerk voor mijl rond. Dit artikel zal u instrueren hoe te boren in de kracht van uw draadloze telefoon en die kracht te krijgen van uw laptop op het Internet, zelfs wanneer de WiFi-netwerken zijn niet beschikbaar. Hoewel de regeling van het gebruik van een draadloze telefoon en laptop samen is niet technisch beschouwd als mobiel computergebruik, handig het zeker als je toevallig ergens ver weg van het kantoor.

Instructies

1

Uw draadloze telefoon instellen op "Detecteerbaar" in de opties die zijn opgegeven door de provider van uw telefoon.

2

Zet op uw laptop, ga dan naar mijn Bluetooth / mijn Bluetooth plaatsen. Klik op "Weergave-apparaten binnen bereik" in. Een pictogram zal verschijnen die zal identificeren uw draadloze telefoon.

3

Met de rechtermuisknop op het pictogram van de draadloze telefoon. Selecteer "Ontdek beschikbare diensten."

4

Rechtsklik op de externe-toegangsnetwerk en selecteer vervolgens in de lijst van de pop-out "Connect Dial-up Networking." De draadloze telefoon wordt u gevraagd te weigeren of toe te voegen aan de verbindingsaanvraag gekoppeld.

5

Voer een PIN-code in uw draadloze telefoon aan paar op met de laptop. Klik op de knop kiezen. Uw verbinding zal nu worden voltooid.