Vista Premium ziet de draadloze verbinding en de Browser Is niet aansluiten

De taakbalk van Windows Vista Home Premium wordt een pictogram de status van uw draadloze verbinding weergegeven. Er verschijnt een pictogram van twee computers die zijn verbonden door middel van een wereldbol in de system tray als Vista met een draadloos netwerk verbinden kunt.

Hoewel u een gezonde netwerkverbinding, add-ons, een beschadigde cache wellicht, third-party applicaties of browserinstellingen kunnen voorkomen dat Internet Explorer toegang tot het Web. Als uw browser het bericht verschijnt 'Internet Explorer kan de webpagina niet weergeven' wanneer u verbinding met het Internet, voeren een paar probleemoplossing als u wilt vaststellen of de oorzaak van de fout te herstellen.

Instructies

1

De AC adapters verbreken op de achterzijde van het wireless router en de modem. Wacht 60 seconden. Stroom naar de modem opnieuw. Nog 60 seconden wachten, en macht verbinden met de router. Deze actie macht cycli de router en de modem tegelijk.

2

Verschillende websites in de IE adresbalk typen. Druk op "Enter" na elk. Als IE verbinding met andere websites maken kan, kan de kwestie met de vorige website servers zijn geweest.

3

Selecteer "Tools" in het hoofdmenu van IE. Klik op "Internetopties." Klik op 'Verwijderen', gelegen aan de "Algemene" tab. Klik om een vinkje naast "Temporary Internet Files" en "Cookies." Klik op 'Verwijderen'. Start Internet Explorer opnieuw.

4

Klik op de knop "Start" op uw computer. 'Internet Explorer' typt in de zoekbalk. Klik op 'Internet Explorer (geen invoegtoepassingen)' in de zoekresultaten. Hiermee wordt Internet Explorer gestart met alle invoegtoepassingen tijdelijk uitgeschakeld.

5

Schakel uw firewall of anti-virussoftware real-time bescherming, of Internet Explorer is in de lijst met toegestane programma's te bevestigen.

6

Selecteer "Tools" in het IE menu. Klik op "Internetopties." Selecteer het tabblad "Geavanceerd" en klik op "Reset." Klik op "Reset" in het venster dat opent om te herstellen IE's naar hun standaardmodus. Deze actie alleen uitvoeren als geen andere methoden voor probleemoplossing uw probleem met Internet Explorer opgelost.

7

Starten Internet Explorer voor de standaardinstellingen van kracht.

Tips & waarschuwingen

  • Onmiddellijk weer in te schakelen uw firewall of anti-virus software als IE nog steeds geen verbinding met het Internet na het uitschakelen van real-time bescherming. Contact opnemen met uw beveiligingssoftware helpdesk voor verdere ondersteuning als IE is aangesloten op het Internet na het uitschakelen van de toepassingen.
  • U kunt problemen hebben met sommige Vista-computers waar u kunt zien het draadloze netwerk beschikbaar in het Netwerkcentrum, maar kan geen verbinding maken met het draadloze netwerk. Microsoft heeft een Hotfix die u kunt downloaden om dit probleem te verhelpen (zie bronnen).