Vista Basic compatibel Screensavers

Vista Basic compatibel Screensavers


Windows Vista Home Basic wordt geleverd met eenvoudige computerprogramma's voor e-mail, Internet en fotoweergave taken, evenals standaard beveiligingsfuncties. Screensavers die compatibel met Vista Home Basic variëren van vakantie screensavers naar klassiekers zijn zoals aquaria en vliegende sterren. Al deze zijn vrij te downloaden.

-Classic-Stars

Deze screensaver doet denken aan de oudere ruimte screensavers. Het vliegen, snel bewegende sterren afgebeeld in de ruimte. Witte sterren zijn zichtbaar tegen een volledig zwarte achtergrond. U kunt de snelheid op basis van uw voorkeuren, en het kan passen alle scherm resolutie typen. De klassieke sterren Screensaver is compatibel met Windows 95, 98, 2000, NT, XP en Vista.

Hoe om te trainen uw Dragon

De How to Train Your Dragon screensaver is gebaseerd op de 3-D animatiefilm Dreamworks'. De film draait om een jonge Viking die wil niet doden draken maar beslist om te bezitten en een trein. De How to Train Your Dragon screensaver bevat tekens uit de film in film-poster-achtige schoten en zoomt in en uit elke afbeelding. Het is compatibel met Windows-besturingssystemen, waaronder Vergezicht, en alle soorten schermresolutie.

Gratis kerst geest

Dit is een kerst-thema screensaver met beelden van de vakantie. Deze screensaver werkt als een diavoorstelling van foto's. Beelden variëren van scènes van Santa tot kerstverlichting. De Vrije Screensaver van Kerstmis Geest komt ook met kerst-thema MP3 muziek die u kunt in- of uitschakelen. Het is compatibel met alle versies van Windows, alsmede dual-monitor opstellingen en allerlei soorten schermresolutie.

3D vis School

3D vis School Screensaver is alleen compatibel met Windows XP, Vista en 7. Deze screensaver functies vis in een zoet- of tropische aquarium. De vissen zwemmen rond en onder waterplanten en rotsen. U kunt het type van aquariumvissen dievan u houden zou; meer dan 25 soorten zijn vertegenwoordigd. Het is compatibel met dual of triple monitor opstellingen en kan ook draaien op een televisie. De 3D vis School komt met opties voor Geavanceerd energiebeheer te verminderen energieverbruik door uw laptop of desktop computer. Deze screensaver wordt geleverd met verwisselbare achtergronden, alsmede een datum weergeven en klok.