Virtuele geschenken voor vrouwen

Virtuele geschenken voor vrouwen


Het perfecte cadeau voor vrouwen kopen is een kunst die sommige nooit beheersen, maar moderne virtuele geschenken aanwezig opties nooit eerder beschikbaar. Volgens een rapport van ABC news besteden Amerikanen vandaag miljoenen dollars op virtuele goederen, met inbegrip van online games, kaarten en sociale media cadeau pictogrammen met geen monetaire waarde. Voor de traditionalistische is alleen een geschenk dat kan worden aangeraakt, rook en echt hield reƫel. Voor iedereen anders is de hemel de grens.

Virtuele kaarten en bloemen

Virtuele kaarten zijn de beproefde gaan-aan gift voor personen die dicht genoeg bij een herinnering bij speciale gelegenheden verdienen, maar niet dicht genoeg voor een traditionele gift zijn. Hoewel er vele gratis eCard websites, bieden premium lidmaatschap sites een groter bereik van kwaliteit kaarten. Maandelijkse inschrijfgelden zijn vaak vergelijkbaar met een premie winkel koopt kaart.

Muziek

De gave van muziek biedt een levensduur van genot voor velen. MP3 downloadopties toestaan minnaars van de muziek geniet van een verzameling van afzonderlijke nummers van hun keuze, of hele albums voor hun luisterplezier downloaden. Als u niet van uw geadresseerde muziek smaken weet, koopt gewoon een virtuele gift certificate van een grote online muziekwinkel.

Films

Stomende video is populairder dan ooit als een entertainment-outlet. Maandelijkse abonnementen op filmdiensten bevatten vaak zowel de computer als de televisie bekijken. Sommige abonnementsdiensten bieden ook in-store-film verhuur naast online opties voor mediastreaming.

Online lidmaatschappen

Lidmaatschap websites bieden premie niche-specifieke inhoud van een bepaald onderwerp, rente of concept. Dit soort site kan bieden fotografie opslag en delen voor de fotoliefhebber, dating en relatie advies of verbindingen, ambacht en hobby how-to of video game tutorials voor de jonge gaming-liefhebber.

De giften van de sociale Media

Virtuele kadootjes zijn een populaire grondstof voor jonge trenders geworden. Deze geschenken zijn meestal grafische pictogrammen voor items zoals teddyberen, bloemen, champagne, boom vakken of blikjes energiedrank. De kosten voor deze virtuele geschenken is minimaal, maar kopers aandringen dat het is niet de kosten (of de realiteit) maar de gedachte die telt.

Coupons en cadeaubonnen

Wanneer in twijfel, het geven van liquide middelen; Dit is de standaard stelregel wanneer het kopen van giften voor iemand die je kan niet heel goed kent. Virtuele cadeaubonnen zijn eenvoudig om te kopen voor geadresseerden om te verlossen. Veel grote online winkels bieden een reusachtige selectie van producten, dus ze bepaalde zullen te vinden van het perfecte kleur, de grootte of het merk die ze wil.