Vijf methoden voor draadloze communicatie

Vijf methoden voor draadloze communicatie


Een assortiment van methoden, zoals videoconferenties en e-mailen, met behulp van een verscheidenheid van apparaten, dergelijke computers en mobiele telefoons, zodat mensen elkaar communiceren via radiosignalen. Welke methode het beste is, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en de technologie die beschikbaar is voor u. Of je tech-savvy of tech-ontbreekt, wordt communiceren gemakkelijk gedaan op het moment van publicatie.

Videoconferentie

Videoconferencing is een gemeenschappelijke methode voor het communiceren en gaat met behulp van een computer of mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet-computer. Videoconferenties via een laptop of desktop computer moet een Internet-breedbandverbinding, een Webcam en een software-applicatie ontworpen om de dienst te verlenen. Veel computers, op het moment van publicatie, worden geleverd met ingebouwde webcams. Veel mobiele telefoons beschikken over ingebouwde, voorwaarts gerichte camera's die gebruikers videoconferentie vermogen geven. Terwijl u een laptop of desktop videoconferentie via een bekabelde verbinding kunt, kunt Wi-Fi draadloze technologie, die is ingebouwd in de meeste computers, u uitvoeren van deze methode van draadloze communicatie zonder een draad.

E-mail

E-mail is een communicatie-aspect van internetconnectiviteit die, op het moment van publicatie, vaak draadloos, vooral met mobiele apparaten gebeurt is. Mobiele telefoons verbinding maken met de 2G en 3G netwerken met behulp van verschillende technologie├źn die geschikt voor de draadloze transmissie van gegevens, zoals e-mail. Of u van een mobiel apparaat of een desktop computer gebruikmaakt, zijn de kansen dat e-mail die u zopas werd dus draadloos gedaan. Smartphones doet zijn vaak uitgerust met een push-e-mailtoepassing die binnenkomende e-mail rechtstreeks aan de telefoon levert en geen vereist u om in te loggen en handmatig controleren op nieuwe berichten.

Messaging

Berichten op een mobiele telefoon is een andere veel gebruikte methode om draadloos te communiceren. Op het moment van publicatie, de meeste mobiele telefoons ondersteunen tekst, foto, video en voice berichten, die worden verzonden via de draadloze leverancier 2G en 3G netwerken. Dit soort berichten kunnen worden opgeslagen op de mobiele telefoon of verzonden naar een e-mailadres waar ze kunnen worden opgeslagen of gearchiveerd.

Telefoons

Verschillende soorten telefoons, met inbegrip van draadloze en mobiele, bieden draadloze stem communicatie. Mobiele telefoons, bijvoorbeeld spraak breken in kleine pakketten van gegevens en stuur ze via de 2G of 3G draadloze netwerken. Draadloze telefoons, vaak gebruikt in huizen en bedrijven, kunnen u draadloos communiceren op een vooraf toegewezen radiofrequentie die compatibel is met de telefoon ontvanger, die stem signalen over een korte afstand uitzendt.

Two-Way Radio 's

Two-Way Radio, ook bekend als walkie-talkies, gebruik van radiofrequenties voor korte en lange-afstands draadloze communicatie. Korte afstand two-way radio's familie radiodienst technologie gebruiken om te communiceren op een bereik van maximaal twee mijl, terwijl de lange-afstands Radio's General Mobile Radio Service technologie gebruiken om te communiceren op een afstand van maximaal vijf mijl.