Videobewerking & schoonmaken Software

Videobewerking & schoonmaken Software


In dit technologische tijdperk, kunt u het opnemen van videobeelden via mobiele telefoons, webcams, camcorders en digitale camera's. U kunt deze opnamen naar een computer te uploaden en delen via websites en social networking sites. Bewerken en reiniging van softwareprogramma's kunnen bijna iedereen te maken van de standaard-professionele video's.

Video Editing Software

Video-editing software wordt gebruikt voor het maken van films. Het videomateriaal van je camcorder vangt en Hiermee kunt u het bewerken. Een basic-programma kan herschikken en samenvoegen van reeksen van film en Voeg bijschriften en titels. U kunt met de meer geavanceerde software ook speciale effecten, verhalen en geluidseffecten toevoegen. U kunt branden afgewerkte films op DVD of Blu-ray, of upload ze naar een online video album.

Schoonmaak videosoftware

Deze software wordt gebruikt om videobeelden die is geladen in uw PC schoon te maken. Het kan het uitvoeren van eenvoudige bewerkingstaken, zoals knippen en snijden, maar de belangrijkste functie is de kwaliteit van de film te verhogen door het verwijderen van omgevingsgeluid, korreling en reactief. Hoger-bereik software kan ook resolutie van een afbeelding verbeteren, contrast en helderheid en scherpte en definitie toevoegen.

Kosten

Video basisbewerkingen en reiniging van softwareprogramma's zijn beschikbaar voor gratis downloaden van het Internet. Met ingang van 2010 geavanceerdere video editing software kosten van zo weinig zoals $30 tot meer dan $1.000. Video software kost ongeveer $50 voor een standaardpakket schoonmaken.