Verwijderde Data Recovery ToolsAls u per ongeluk waardevolle informatie vanaf uw computer hebt verwijderd, niet wanhopen. De meeste mensen veronderstellen dat zodra u de Prullenbak leegmaakt, eventuele verwijderde gegevens voorbij terugwinning, maar er is een kans die nog bestaat. Er bestaan een aantal gratis en effectieve verwijderde gegevens herstel tools om te helpen herstellen en terugzetten van verwijderde gegevens.

Hoe is Data Recovery mogelijk?

Uw gegevens wordt niet echt verwijderd zodra u de Prullenbak leegmaakt. Twee dingen gebeuren: het bestand wordt onzichtbaar voor de gebruiker van de computer en is het onmogelijk om toegang; en de ruimte die uw gegevens bezet voordat het wordt verwijderd is opengesteld voor herschreven. Zolang de geschrapte gegevens heeft nog niet zijn geschreven met nieuwe gegevens, de verwijderde bestanden blijven intact ergens.

Hoe werkt een Data Recovery?

De software van de terugwinning van de gegevens kan het probleem op verschillende manieren aanvallen, maar uiteindelijk, het proces is vergelijkbaar. Elk hulpprogramma breekt de taak in drie fasen: het indexeren van alle bestanden op de computer, met inbegrip van bestanden die zijn verwijderd en staan open voor wordt herschreven; presenteert de verwijderde bestanden die mogelijk te herstellen voor de gebruiker; en selecteert een verwijderd bestand bouwt een pad naar dat bestand, gebruiker-toegankelijk te maken.

Welke Data Recovery Tool moet ik gebruiken?

Er zijn veel gegevens herstellen tools beschikbaar om te downloaden. Sommige zijn gratis, en anderen zijn beschikbaar voor aankoop. De nr.1 gerangschikt en herziene gegevens recovery tool volgens CNET Downloads is feitelijk de terugwinning van de gegevens. Het herstelt maximaal 10 megabytes aan gegevens kostenloos, waarna onbeperkt gebruik kan worden gekocht voor $39.95. De top-ranked volledig gratis data recovery tool is Pandora Recovery.

Hoe gebruik ik een Data Recovery Tool?

Voor het gebruik van een data recovery tool zoals Pandora Recovery, door de toepassing op de website van CNET Downloads te downloaden. Dubbelklik op het .exe-bestand om de toepassing te installeren. De toepassing wordt uitgevoerd en volg de instructies van de wizard op het scherm zoeken en herstellen van uw bestanden verloren gaan.