Verticale Labels afdrukken

Aangepaste etiketten maken is een belangrijk onderdeel van het organiseren van uw huis of kantoor. Etiketten komen in standaard of aangepaste maten, als zelf-lijmen en meestal in horizontale indeling. Dientengevolge, neemt maken een verticale label wat creativiteit en een paar tools. De meeste etiketten zijn ontworpen om te werken met tekstverwerking software, die gebruikmaakt van een ingebouwde sjabloon of kunt u een nieuwe maakt. Standaardetiket-sjablonen kunt u aangepaste verticale etiketten maken.

Instructies

1

Selecteer het type van etiket u zou willen gebruiken (Zie Resource). Verschillende bedrijven bieden lege label producten.

2

Open uw tekstverwerker. Microsoft Office Word of Open Office Writer bieden hulpprogramma's voor het maken van verticale tekst.

3

Klik op 'Tools' "Brieven en verzendlijsten" en "enveloppen en etiketten." Selecteer het tabblad 'Labels' en klik vervolgens op 'Opties'. Selecteer het productnummer van de "productnummer" sectie van de pagina "Opties". Het productnummer moet overeenkomen met het nummer op uw etiketproduct. Klik op de knop "OK".

4

Klik op "Bestand" en vervolgens "Pagina-instelling." Klik op de "Landschap" optie onder Afdrukstand. Klik op 'OK'.

5

Tik op de "Ctrl" + "A" toetsen om het hele document te selecteren. Met de rechtermuisknop op de etiketten en selecteer 'Format'. Selecteer "Tekstrichting" en selecteer een optie voor verticale tekst.

6

Voer de tekst op elk etiket en selecteer vervolgens de optie "Afdrukken". Zorg ervoor dat u de labels invoegen in de printer voordat u klikt op 'Afdrukken'.