Verschillen tussen hotspots & breedband kaarten

Hot spots en breedband kaarten beide betrekking op draadloze internetgebruik, hoewel op zeer verschillende manieren. Een hot spot biedt een draadloos internet signaal, terwijl een breedbandkaart een upgrade gebruikt op sommige computers is voor toegang tot een draadloos internet signaal. Breedband kaarten zijn nodig op computers of laptops die al geen draadloze internet mogelijkheden bevatten, of voor toegang tot het internet op locaties waar een hot spot niet beschikbaar is.

Broadband Card

Een breedbandkaart is een randapparaat, meestal verbinding maken met de computer via de USB of PCMCIA poort, waarmee gebruikers verbinding met het gegevensnetwerk van de mobiele telefoon serviceprovider die de kaart heeft uitgegeven. Hierdoor wordt aan computers gebruiken van 3G en 4G-netwerken om te surfen op het internet vanaf bijna elke locatie, plus deze kaarten zijn compatibel met bijna elke computermodel en besturingssysteem.

Overwegingen

Breedband kaarten bieden vaak een heleboel bonusmateriaal, met inbegrip van GPS functies en microSD geheugenkaart expansie slots. Deze kaarten zijn ook zeer bekend voor de ontvangst van signalen van sterke dienst in gebieden van slechte ontvangst, plus kunnen zij geschakelde van computer naar computer zonder wachtwoorden of andere gedoe. Aan de andere kant, voor zeer mobiele gebruikers, kan de uitstekende kaart gemakkelijk beschadigd of gevangen op dingen.

Wi-Fi-hotspot

Een wi-fi-hotspot is een gebied waar een bedrijf of gebouw geboekt een draadloos internet toegangspunt voor het gebruik van hun klanten. Sommige wi-fi-hotspots zijn gratis, terwijl anderen pay-per-use zijn of een abonnement vereisen. Gemeenschappelijke plaatsen wi-fi hot spots zijn luchthavens, coffee shops en cafés. Klanten toegang krijgen tot de hot spots met behulp van de ingebouwde draadloze mogelijkheden van hun laptops en mobiele apparaten. In tegenstelling tot een breedband verbinding, een verbinding wi-fi in het algemeen vereist geen gegevensplan en doet niet gebruik bandbreedtelimieten Instituut. Wi-fi-verbindingen zijn ook vaak sneller dan breedband verbindingen.

Mobiele hotspot

Een mobiele hotspot, soms genoemd een persoonlijke hotspot, is een palmtop-apparaat dat verbindt tot mobiele gegevensnetwerken, dan rebroadcasts een signaal wi-fi internet. Dit betekent dat de mobiele hotspot maakt 3G of 4 G-internet beschikbaar voor laptops of computers via een reguliere wi-fi-signaal. Het mobiel hotspot apparaat kan overal worden genomen, evenals internettoegang bieden tot meerdere apparaten--Hoewel breedband kaarten mobiele internetgebruik toestaan, mobiele hotspots toestaan mobiel internet en voor meer dan één apparaat toegang tot het internet op een moment.