Verschil tussen een Notebookmuis & een gewone muis

Verschil tussen een Notebookmuis & een gewone muis


Hoewel model en ontwerp per fabrikant verschillen, is het meest opvallende verschil tussen een Notebookmuis en een normale muis dat een Notebookmuis speciaal voor reizen ontworpen is. Grootte en stijl volgen zijn specificaties te overwegen.

Reizen

Omdat een Notebookmuis een apparaat voor een computer die gebruikers overal is uitvoeren, zijn ze ontworpen voor bijzonder licht en compact.

Grootte

Of voor een desktop of laptop computer, ontwerp fabrikanten muizen te passen gemakkelijk in iemands hand. Een Notebookmuis is meestal kleiner in grootte, echter. Grootte is niet van invloed op de muisfuncties. Een Notebookmuis doet alles wat die een gewone muis doet. De kleinere omvang van een Notebookmuis vertaalt naar vereisen minder ruimte in de zak van een computer en een lichter gewicht. Een Notebookmuis ook vergt minder ruimte op een werkstation.

Precisie

Precisie is een specificatie waarmee winkeliers zullen voor de consument bij aankopen. Het wordt gemeten in beweging resolutie dots per inch. Regelmatige en notebook muizen voorschrijven gelijk dots per inch waarden, afhankelijk van het model. Sommige modellen van regelmatige muis zijn ontworpen voor kunstenaars of designprofessionals die behoefte hebben aan hogere dpi.

Extra functies in regelmatige muizen

Een regelmatige muisontwerp bevatten extra knoppen voor gebruikers die gebruik van de muis over vele uren in een enkele locatie--knoppen voor de duim of extra roller wielen voor navigatie maken zal. Sommige ontwerpen notebook muis nemen deze extra functies, maar op een kleinere schaal.

Ergonomische ontwerpen

Waar fabrikanten reizen functies in laptop muizen benadrukken, benadrukken fabrikanten van regelmatige muizen comfort. Sommige modellen hebben een ergonomische kenmerken--ergonomische pasvorm en positie--voor consumenten die dreigen te blijven stilstaande en een muis gebruiken voor werksessies langer dan een uur. Consumenten hebben meer kans om te vinden van ergonomische ontwerpen in regelmatige muizen. Sommige regelmatige muizen ook eventueel trackballs, die zelden in laptop muizen gezien.