Verplaatsen tussen gekoppelde tekstvakken in Microsoft Publisher

Tekstvakken koppelen is een manier om het organiseren van een grote hoeveelheid tekst in uw Microsoft Publisher 2007-document. Als u wilt dat de tekst in de gekoppelde tekstvakken wilt bewerken, is dit de beste methode om snel te verplaatsen tussen die dozen.

Instructies

1

Microsoft Publisher 2007 start en open een document vanaf uw bestanden waarin ten minste twee tekstvakken, die aan elkaar zijn gekoppeld.

2

Kies de knop objecten selecteren in de werkbalk Standaard. Dit is de bovenste knop op de werkbalk vertegenwoordigd door een witte muiscursor.

3

Weergeven van de werkbalk Tekstvakken koppelen indien nodig door te kiezen voor het menu "Beeld" "Werkbalken" te wijzen en te klikken op "Connect tekstvakken."

4

Klik op het tekstvak dat is gekoppeld aan een ander tekstvak. Witte formaatgrepen weergegeven, die aangeeft dat het is geselecteerd. Merk op dat een rechthoekig vakje met een groene pijl binnenkant van het weergegeven.

5

Klik op het vak met de groene pijl in het "Ga naar vorige frame" of "Ga naar volgende frame," afhankelijk van welke tekst vak u hebt geselecteerd. U zult springen uit één tekstvak tekstvak naar het volgende gekoppelde tekstvak.

Tips & waarschuwingen

  • Als het niet zichtbaar is, kunt u de standaardwerkbalk weergeven. Kies het menu "Beeld" "Werkbalken" wijs aan en klikt u op "Standaard".