Verizon Vs. Sprint AirCard

Het kiezen van de juiste AirCard is belangrijk om te genieten van optimaal mobiel breedband. Prijs, dekking, klantenservice, het bedrag van breedband u moet en Wi-Fi-toegang zijn allemaal factoren te overwegen bij het kiezen van een kaart en de plan dat uw behoeften zal aanpassen.


Prijs
Prijs is een duidelijk probleem wanneer u een AirCard kiest. Aanbiedingen voor hardware zal variëren afhankelijk van specials. Verizon en Sprint kosten voor hun maandelijkse dienst zowel kosten voor het inbedrijfstellen. Als u besluit om het contract te breken voordat het eindigt, vroegtijdige beëindiging vergoedingen gelden voor beide services. De meeste contracten zijn voor een de dienstovereenkomst van twee jaar. Verizon rekent voor vervroegde beëindiging maar ook staat pro rata vergoeding, wat betekent dat de ETF zou worden verlaagd volgens hoe lang u al in uw contract. Beëindiging van de sprint biedt niet een afnemende ETF.

Gebundelde diensten

Als je al mobiele telefonie wel Verizon of Sprint, u kan Bespaar geld door de bundeling van uw factuur AirCard en mobiele telefoon. Bel of bezoek van een vertegenwoordiger om te achterhalen of dit een goede optie voor u is.

Dekking

Goede dekking is belangrijk wanneer u een AirCard overweegt. De meningen lopen uiteen op wie de beste dekking en de snelste snelheden heeft, maar over het algemeen Verizon heeft de meest uitgebreide dekking. Voordat u koopt moet u controleren Sprint en Verizon's sites om te zien hoe grondig netwerkdekking is in uw omgeving. Als je gaat om te reizen, weet dat geen van beide ondernemingen Wi-Fi hotspot-toegang biedt.

Snelheid

Een goede breedband verbinding vereist snelheid, of je nu uploaden of downloaden van gegevens. In tegenstelling tot AT & T en T-Mobile, Sprint en Verizon zowel uitgevoerd op EV-DO Rev A technologie. Gemiddelde downloadsnelheid voor Sprint zijn 600-1400 kbps. Verizon snelheden zijn vergelijkbaar. Upload snelheden voor Verizon gemiddeld 500-800 kbps en Sprint gemiddelde uploadsnelheden 350-500 kbps zijn. De maximale downloadsnelheden voor beide netwerken zijn 3.1 Mbps en maximale Uploadsnelheden zijn 1,8 Mbps.

Klantenservice

Als er problemen optreden met uw AirCard of uw service, moet u een goede klantenservice. JD Power and Associates gaf Verizon een beoordeling van de vijf-out-of-five in draadloze klantenzorg en Verizon Alltel en T-Mobile gebonden voor de eerste plaats in een klant studie voor de prestaties van de zorg. Factoren zoals tijd ingedrukt houdt eerste-contact probleemoplossing werden gebruikt om de score van elke onderneming. Sprint, ontvangen aan de andere kant, een twee-out-of-five voor haar klant zorg rating.