Verizon DSL kan geen verbinding maken met Internet

Verizon DSL kan geen verbinding maken met Internet


Verizon DSL kan bieden high speed internettoegang u kunt surfen op het Web, e-mail verzenden, foto's en muziek downloaden en spelen. Echter, als het niet zal met het Internet verbinden, er zijn een paar dingen die je doen kunt om het oplossen van problemen met uw internetverbinding.

Instructies

1

Controleer de koorden vanuit uw DSL-verbinding op uw modem en de router. Als uw computer is verbonden met een Ethernet-kabel, dubbel dat te controleren. Zorg ervoor dat ze zijn allemaal aangesloten veilig.

2

Het resetten van de modem en de router door het loskoppelen van elk voor 30 seconden en vervolgens inpluggen die ze terug in. Wacht tot alle van de lichten om op te komen. Als de lichten niet op komt, kan het wijzen op een stroomonderbreking van de dienst in uw regio. Bel uw lokale leverancier van Verizon of uw internetbedrijf als zijn verschillend van Verizon te vragen over storingen in uw omgeving.

3

Start de computer opnieuw en probeer vervolgens toegang tot het Internet weer. Soms maken glitches in uw software of uw computer het lijken alsof het Internet niet werkt.

4

Probeer een ander apparaat op het Internet. Hier ziet u of de verbinding wordt verbroken of dat het een probleem met uw computer. Als uw computer is, neem dan contact op met een computer reparatietechnicus. Als het andere apparaat maakt geen verbinding met het Internet, is het een probleem van Internet.