Verbinding maken met uw Website met Adobe Contribute

Adobe Contribute, met haar WYSIWYG bewerken en drag-and-drop ondersteuning, maakt het gemakkelijk voor niet-technische gebruikers te ontwikkelen, het bijwerken en het samenwerken aan websiteontwerp. Er zijn twee manieren voor u om te verbinden met uw website met Contribute. De beheerder van de website kan e-mail of geven u een beveiligd met een wachtwoord en gecodeerde verbindingssleutelbestand waarin uw bewerkmachtigingen en verbindingsinformatie voor de website of u kunt verbindingsinformatie handmatig invoeren naar FTP op de site.

Instructies

Verbinding maken met een verbindingssleutel

1

Open Adobe Contribute. Klik op "Edit," dan "Mijn verbindingen." Klik op 'Maken'.

2

Dubbelklik op de verbindingssleutel dat de websitebeheerder gaf of heeft je gestuurd. Voer uw naam en e-mailadres en voer het wachtwoord voor de verbindingssleutel. Klik op 'OK'.

3

Typ de FTP username en wachtwoord als de beheerder hen niet in de verbindingssleutel heeft opgenomen en klik op 'OK'. Als de beheerder de FTP username en wachtwoord inbegrepen, u zal automatisch verbinding met de website en kunt beginnen met bewerken.

Handmatig verbinding maken

4

Open Adobe Contribute. Klik op "Edit," dan "Mijn verbindingen." Klik op 'Maken'. Klik op "Next."

5

Typ de URL van uw website in het tekstvak of klik op "Bladeren" en ga naar uw website met de ingebouwde Web-browser. Klik op "Next."

6

Klik op de "Hoe sluit u aan uw webserver?" drop-down menu, en selecteer "FTP." Typ het adres van de FTP-server op uw website. Voer de FTP username en wachtwoord. Klik op "Next."

7

Typ de locatie van de map met uw website of klik op "Bladeren" en navigeer naar de map waarin uw startpagina. Klik op "Next."

8

Voer uw naam en email adres. Klik op "Next." Klik op "Done".