Verbinding maken met een netwerkprinter

Verbinding maken met een netwerkprinter


Netwerk printers in de office instellen kunt u een heleboel tijd en geld besparen. Met deze netwerkprinters in plaats, kunnen uw medewerkers delen middelen, die op zijn beurt elimineert de noodzaak om te kopen van elke medewerker een individuele desktopprinter. Nadat u hebt ingesteld met de netwerkprinters binnen het kantoor, kunnen werknemers met toegang tot het netwerk verbinden die netwerkbronnen elk gewenst moment die ze willen.

Instructies

1

Lopen naar de printer en zoek een etiket waarop de naam van de printer. Als de netwerkbeheerder of IT-medewerkers stelt een netwerkprinter, moeten ze elke printer met de naam van een verschillend netwerk label. Neem contact op met uw IT-team als u de naam van de printer niet kunt vinden.

2

Vraag uw netwerkbeheerder of IT-medewerker voor de naam van de bestands- en afdrukserver. U mei zitten kundig vinden de naam van het bestand en afdrukserver door te kijken naar uw toegewezen netwerkstations in Windows Verkenner. Gewoon Klik met de rechtermuisknop "My Computer" kiezen "Explore" en kijk naar uw netwerkstations. Ziet u een stationstoewijzing als "\myshare\myserver." In dit voorbeeld is "MijnServer" de naam van de bestands- en afdrukserver.

3

Klik op de "Start"-knop op uw computer en kies de optie "Uitvoeren". Type twee slashes, vervolgens de naam van de bestands- en afdrukserver, d.w.z. / / mijnserver.

4

Dubbelklik op de naam van de netwerkprinter die u wilt toevoegen. Nadat de printer is geïnstalleerd, wordt een apart venster geopend omhoog.